Οι οπαδοί της Ιντερ περιμένουν το Γιουβέντους – Μίλαν: «Κλοπή, ξύλο, αστεροειδής»

Η Ιντερ πέρασε ωραίο Σάββατο με το 6-1 επί της Μπολόνια και οι οπαδοί της περιμένουν με καλό ηθικό το Γιουβέντους – Μίλαν.

Οι Νερατζούρι δεν είχαν κανένα πρόβλημα το Σάββατο κόντρα στους Ροσομπλού, επιστρέφοντας στις νίκες. Ολα καλά, επομένως, για τον Σιμόνε Ιντσάγκι και τους παίκτες του. Οπως και για τους οπαδούς, οι οποίοι είδαν αυτό που ήθελαν στο δικό τους παιχνίδι. Και τώρα, με ανεβασμένη ψυχολογία, οι οπαδοί της Ιντερ γράφουν τι θέλουν να δουν στο Γιουβέντους – Μίλαν. Και σίγουρα έχουν διάφορα σενάρια στο μυαλό τους…

Οπως αναφέρει σε σχετικό θέμα η Gazzetta dello Sport, οι οπαδοί των Νερατζούρι το απολαμβάνουν. «Θα ήταν ωραία μια ισοπαλία με ανύπαρκτο πέναλτι της Μίλαν για να πλακωθούν μεταξύ τους», αναφέρει ένα σχόλιο. «Ισοπαλία με πολλές κόκκινες κάρτες και ξύλο στο τέλος», γράφει ένας άλλος. Αν και υπάρχει και ο οπαδός που δίνει μια… διαφορετική ευχή: «Αστεροειδής ή έφοδος της δίωξης οικονομικού εγκλήματος και σύλληψη όλων».

Το γκάλοπ με τις πιθανές απαντήσεις…

Το κλίμα, γενικά, στις τάξεις των οπαδών της Ιντερ είναι μια χαρά όπως καταλαβαίνει κανείς και αντιμετωπίζουν το σημερινό ματς στο Τορίνο σαν μια κατάσταση win-win. «Ο,τι και να γίνει είναι καλό. Αν χάσει η Μίλαν θα το απολαύσουμε, αν χάσει η Γιουβέντους θα το απολαύσουμε διπλά», γράφει ένας άλλος. Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει και το σχετικό γκάλοπ για τους Ιντερίστι στα social media.

«Κοντράρονται οι δύο μεγαλύτεροι αντίπαλοί μας. Θα θέλαμε να χάσουν και οι δύο αλλά δεν γίνεται. Ρωτάμε, επομένως, τι θέλετε να γίνει;», είναι το ερώτημα. Και οι απαντήσεις από τις οποίες πρέπει να επιλέξει κάποιος, είναι αυτές: «Νίκη της Γιούβε με κλοπή» ή «νίκη της Γιούβε χωρίς κλοπή».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ