Ο Ζλάταν τα έχωσε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και αυτός απάντησε

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA, με αποτέλεσμα να έρθει η απάντηση.

Ο Σουηδός, όπως έχει αποδείξει, ξέρει πολλούς τρόπους για να είναι πάντα στην επικαρότητα. Είτε με όσα κάνει με τη Μίλαν στο γήπεδο, είτε με όσα λέει έξω από αυτό. Και όχι μόνο για τους ροσονέρι, αλλά για οτιδήποτε. Ακόμη και για το μπάσκετ ή ακόμη πιο συγκεκριμένα για ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλήματος.

«Το μπάσκετ μου αρέσει πολύ. Αυτό που κάνει ο ΛεΜπρον Τζέιμς πραγματικά είναι τρελό», είπε αρχικά ο Ζλάταν και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει, όμως, όταν προσωπικότητες αυτού του στάτους μιλάνε για πολιτική. Κάνε αυτό στο οποίο είσαι καλός. Εγώ παίζω ποδόσφαιρο επειδή είμαι ο καλύτερος σε αυτό. Δεν κάνω πολιτική. Αν ήμουν πολιτικός, θα έκανα πολιτική».

Και ολοκληρώνοντας για αυτό το θέμα, ο Ιμπραΐμοβιτς συμπλήρωσε: «Αυτό είναι το πρώτο λάθος που κάνουν οι διάσημοι όταν αισθάνονται ότι τα πέτυχαν όλα. Για μένα είναι καλύτερο να μένεις μακριά από τέτοια θέματα. Είναι καλύτερο να κάνεις αυτά στα οποία είσαι καλός. Σε διαφορετική περίπτωση, κινδυνεύεις να κάνεις κακή εντύπωση».

Η απάντηση του πρωταθλητή του ΝΒΑ

Αυτά τα λόγια του Ζλάταν, όπως φαίνεται, δεν άρεσαν και πολύ στον ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος απάντησε.

«Δεν θα είμαι ποτέ σιωπηλός κόντρα σε κάτι λάθος. Μιλάω στον κόσμο μου και μιλάω για την ισότητα, την κοινωνική αδικία, τον ρατσισμό, τη συστηματική καταστολή των ψηφοφόρων. Πράγματα που συμβαίνουν στην κοινότητά μας. Ο Ιμπραΐμοβιτς στη Σουηδία μιλούσε για τα ίδια πράγματα, γιατί το επώνυμό του δεν ήταν παραδοσιακό σουηδικό. Αισθανόταν ότι υπήρχε ρατσισμός όταν ήταν στο γήπεδο. Είμαι ο λάθος τύπος για να ψαχτεί κάποιος, γιατί κάνω αυτά που πρέπε».

Και περιμένουμε, πλέον, να δούμε αν θα επανέλθει ο Ζλάταν για να απαντήσει ξανά ο ΛεΜπρόν…

Διαβάστε τα νέα της Μίλαν στο italians.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ