Ο Τζανιόλο ετοιμάζεται για την επιστροφή του και ευχαριστεί την Ιντερ

Ο Νικολό Τζανιόλο είναι σίγουρος ότι θα αποτελεί μέλος της εθνικής Ιταλίας στο Euro του καλοκαιριού, ξεπερνώντας τον σοβαρό τραυματισμό του.

Δύο τραυματισμοί στον χιαστό μέσα σε μία σεζόν, είναι κάτι που μπορεί να βάλει τέλος στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Ο Τζανιόλο ήρθε αντιμέτωπος με αυτή την κατάσταση μόλις στα 21 του χρόνια, αλλά έχοντας εμπειρία από τον πρώτο τραυματισμό, έχει καταφέρει να βρει ηρεμία, αυτοπεποίθηση και να δουλεύει σωστά για την αποθεραπεία του.

«Δεν βιάζομαι, δουλεύω καλά. Κάθε μέρα έρχομαι στην Trigoria. Μετά τη νέα επίσκεψη που θα κάνω στο Ινσμπρουκ, η ένταση της δουλειάς θα αυξηθεί και όταν το δεξί και το αριστερό πόδι έχουν την ίδια δύναμη και πνευματικά είμαι έτοιμος, θα επιστρέψω στη δράση σιγά-σιγά», είπε ο ίδιος μιλώντας στη Gazzetta dello Sport, όπου έθεσε και το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του.

«Εχω μια καριέρα μπροστά και δεν πρέπει να πιέσουμε τίποτα. Δεν μπορώ να παρασυρθώ από την επιθυμία να παίξω δύο ή τρία ματς. Εδώ παίζεται η καριέρα μου, το μέλλον μου. Υπολογίζω ότι θα επιστρέψω τον Απρίλιο, το αργότερο. Εντός χρόνου για το Euro», λέει ο Τζανιόλο, ο οποίος ρωτήθηκε και για την ως τώρα καριέρα του και ειδικά για το γεγονός ότι η Ιντερ είχε αποφασίσει να τον δώσει στη Ρόμα για να πάρει τον Ράτζα Ναϊνγκολάν.

«Νομίζω πως η Ιντερ χρειάζεται πάντα έτοιμους παίκτες και εγώ δεν ήμουν εκείνη την στιγμή. Ηταν επιλογή τους, αλλά τους ευχαριστώ που με έδωσαν στη Ρόμα. Μου έδωσαν τη δυνατότητα να έρθω σε μια υπέροχη πόλη όπως η Ρώμη και σε ένα τόσο δεμένο κλαμπ. Το να παίζω εδώ είναι υπέροχο, για τους οπαδούς, για την πόλη. Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος των τζαλορόσι», ήταν η απάντηση του 21χρονου επιθετικού μέσου, με τον οποίο ασχολείται πολύ τις τελευταίες μέρες ο ιταλικός Τύπος λόγω και της νέας σχέσης του με την ηθοποιό Μανταλίνα Γκενέα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ