Ο Τότι κλείνει… το τηλέφωνο στη Ρόμα – Τι είπε για Μουρίνιο και Euro

Ο Φραντσέσκο Τότι παρουσιάστηκε επισήμως ως πρέσβης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2026 και δεν γινόταν να μην αναφερθεί στη Ρόμα.

Ο ιστορικός αρχηγός των Τζαλορόσι θα είναι ένας από τους πρέσβεις των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2026 που θα διεξαχθούν στο Milano-Cortina και οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για διάφορα θέματα. Οπως, για παράδειγμα, για την πορεία της Ιταλίας στο Euro 2020.

«Μέχρι τώρα τα πράγματα πάνε καλά. Δεν λέμε τίποτα, είμαστε προληπτικοί, αλλά είμαστε ενωμένοι ως ομάδα. Και παράλληλα η ομάδα ενώνει όλη τη χώρα. Ελπίζω να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Μας λείπει ένα Euro, έχουμε πάρα πολλά χρόνια να το κατακτήσουμε, ας ελπίσουμε ότι ήρθε η ώρα», ήταν η απάντησή του.

Από εκεί και πέρα, οι ερωτήσεις αφορούσαν την αγαπημένη του ομάδα. Αρχικά, σχετικά με τον Μουρίνιο, είπε: «Οταν έρθει θα πει αυτά που σκέφτεται. Πήραμε τον καλύτερο προπονητή του κόσμου. Αν θα μου άρεσε να με προπονήσει; Οταν ήμουν πιο νέος, ναι». Και κάπου εκεί, ο Τότι ρωτήθηκε αν θα πάρει κάποιο πόστο στη διοίκηση της Ρόμα.

«Δεν μίλησα με κανέναν από το κλαμπ και δεν θα υπάρξει κανένα πόστο για μένα», ήταν η απάντησή του. Και όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν, ρωτώντας τι θα απαντήσει αν του τηλεφωνήσουν από τη Ρόμα, ο Τότι απάντησε: «Εχω το τηλέφωνο κλειστό».

Οι φήμες για συνεργασία

Παρά την ατάκα του Τότι, πάντως, τα σενάρια περί συνεργασίας του με τη Ρόμα παραμένουν. Σενάρια περί ανάληψης κάποιου πόστου στη διοίκηση, δηλαδή. Και προκαλεί εντύπωση το πώς υπάρχουν αυτά τα σενάρια, από τη στιγμή που ο ίδιος άνοιξε γραφείο μάνατζερ. Πράγμα που σημαίνει, με βάση τον κανονισμό, ότι δεν μπορεί να έχει θέση σε ομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ