Ο σέντερ φορ των 30 εκατ. ευρώ που αρέσει στη Μίλαν

Η Μίλαν υποδέχεται την Τζένοα νωρίς την Κυριακή με στόχο τη νίκη και παράλληλα το τσεκάρισμα ενός μεταγραφικού στόχου.

Ενα από τα ζητούμενα για τους Ροσονέρι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο είναι η απόκτηση ενός φορ. Ακόμη κι αν παραμείνει ο Μάριο Μάντζουκιτς. Ειδικά αν έχουν βγει στο Champions League, θα πρέπει να υπάρχει κι άλλη λύση πίσω από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Και αυτή η λύση μπορεί να βρεθεί στην Τζένοα.

Σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ, η Μίλαν έχει στη λίστα της τον Τζανλούκα Σκαμάκα. Τον 22χρονο Ιταλό φορ που πριν μήνες ακουγόταν και για τη Γιουβέντους και ο οποίος ανήκει στη Σασουόλο. Από τους Νεροβέρντι έχει δοθεί δανεικός στους Ροσομπλού και δεν αποκλείεται σε λίγους μήνες να είναι Ροσονέρο.

Αυτό, τουλάχιστον, γράφουν οι Ιταλοί, βασιζόμενοι και στα δικά του λόγια. Πριν λίγες μέρες, άλλωστε, είπε ότι θα δεχόταν να είναι ο αναπληρωματικός ενός 39χρονου σταρ. Και όταν είπε «39χρονος σταρ», το μυαλό όλων πήγε στον Ιμπραΐμοβιτς. Η δήλωσή του, επομένως, ερμηνεύθηκε σαν μήνυμα προς τους Μιλανέζους, οι οποίοι το σκέφτονται.

Ο παίκτης αρέσει και θα συνεχίσουν να τον παρακολουθούν, αλλά το θέμα είναι οι απαιτήσεις της Σασουόλο. Απαιτήσεις που είναι κοντά στα 30 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με όσα γράφονται σήμερα. Ποσό, φυσικά, που η Μίλαν θα ήθελε να ρίξει, αν αποφασίσει οριστικά να κάνει ντου για τον Σκαμάκα. Εκτός κι αν προσπαθήσει να φτάσει σε ένα deal που θα προβλέπει δανεισμό και οψιόν απόκτησης.

Υπάρχει και ο Μπελότι

Πέρα από το όνομα του Σκαμάκα, υπενθυμίζουμε, για τους Ροσονέρι υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Αντρέα Μπελότι. Για τον οποίο, όμως, φέρεται να κινείται δυναμικά -αν και αθόρυβα- και η Ρόμα. Οπως και να έχει, το σημαντικό είναι ότι οι Μιλανέζοι θέλουν φορ και φέρονται να τον ψάχνουν στην Ιταλία.

Μένει να φανεί σε ποιον θα επικεντρωθούν επομένως, υπολογίζοντας όλες τις οικονομικές παραμέτρους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ