Ο παίκτης της Γιουβέντους που θα κάνει τα πάντα για να φύγει

Υπέγραψε στη Γιουβέντους με μεγάλα όνειρα αλλά τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καλά και δηλώνει έτοιμος να κάνει τα πάντα για να φύγει.

Το καλοκαίρι του 2019 ήταν μία από τις μεταγραφές που παρουσίαζαν μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν είναι, άλλωστε, πολλοί οι Ουαλοί που έχουν παίξει στους Μπιανκονέρι ή γενικά στην Ιταλία. Παράλληλα, ήταν μια μεταγραφή που είχε χαρακτηριστεί «έξυπνη», επειδή είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος. Δύο χρόνια μετά, τελικά, οι κρίσεις για αυτή τη μεταγραφή είναι εντελώς διαφορετική. Και εντελώς διαφορετικά είναι και τα συναισθήματα. Τόσο του παίκτη, όσο και της Γιούβε.

Ο Ααρον Ράμσεϊ, για τον οποίο ο λόγος, έχε βγάλει… διαρκείας στο J-Medical. Μονίμως τραυματίας, θεωρείται είδηση πλέον όταν είναι ετοιμοπόλεμος και όχι όταν είναι εκτός δράσης. Γεγονός που δεν φαίνεται να τον απασχολεί πάντως, αφού στις δηλώσεις του ουσιαστικά κατηγορεί την ομάδα του για όλα αυτά.

«Ηταν μεγάλη πρόκληση τα τελευταία δύο χρόνια. Υπήρξαν πολλές αλλαγές στις οποίες δεν ήμουν συνηθισμένος. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα αλλά κάποιοι παίκτες ίσως χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Πήρα την κατάσταση στα χέρια μου επομένως και τώρα έχω το δικό μου τιμ για να επανέλθω σε καλή κατάσταση. Θα κάνω τα πάντα για να είμαι και πάλι κάπου όπου θα νιώθω ασφάλεια και εμπιστοσύνη», ήταν τα λόγια του.

Λόγια που έγιναν δεκτά με… πανηγυρισμούς στη Γιουβέντους. Προφανώς δεν τους άρεσε το γεγονός ότι ο Ράμσεϊ κατηγορεί το κλαμπ για τα προβλήματά του, τους άρεσε όμως το γεγονός ότι είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να βρεθεί ξανά κάπου όπου θα περνάει καλά. Ο Ουαλός, άλλωστε, είναι ένας από τους παίκτες που δεν υπολογίζουν οι Μπιανκονέρι. Αν, επομένως, θέλει τόσο πολύ να φύγει, λογικά θα ρίξει και το κασέ του για να βρει πιο εύκολα ομάδα.

Οπως είπε, άλλωστε, θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί και πάλι κάπου όπου θα περνάει καλά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ