«Ο Ολυμπιακός θέλει Μανωλά, η Νάπολι θέλει 15-18 εκατ. ευρώ»

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μανωλά κάνει λόγο σήμερα ο ιταλικός Τύπος, αναφέροντας και το ποσό που θέλει η Νάπολι.

Στις 6 Φεβρουαρίου το italians.gr έγραφε ότι ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός σκέφτεται την επιστροφή του στους Πειραιώτες. Διατηρεί, άλλωστε, άριστες σχέσεις με τη διοίκησή τους, ενώ τον… ιντρίγκαρε η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Από τότε πέρασαν αρκετοί μήνες και τώρα οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για τον Μανωλά.

Η Corriere dello Sport, μάλιστα, το έχει πρώτο θέμα στο πρωτοσέλιδό της. Παράλληλα, η La Repubblica μπαίνει και σε οικονομικές λεπτομέρειες. Αναφέρει, δηλαδή, ότι η Νάπολι θα έλεγε ναι σε μια πρόταση ύψους 15-18 εκατ. ευρώ. Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, άλλωστε, είναι της άποψης ότι όλοι πωλούνται, αφού οι Παρτενοπέι έμειναν εκτός Champions League. Είναι, επομένως, διατεθειμένος ο Ολυμπιακός να δώσει τόσα λεφτά στην ιταλική ομάδα; Εχοντας μείνει, μάλιστα, εκτός Champions League;

Το θέμα για τους Ναπολιτάνους είναι ότι αν πουλήσουν τον Μανωλά, θα πρέπει να πάρουν αμυντικό. Και με την οικονομική στενότητα που υπάρχει, αυτό δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Ειδικά μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τους πάντες να ξέρουν ότι οι Παρτενοπέι θα… καίγονται για στόπερ. Δεν είναι και ό,τι πιο απλό, επομένως, να προχωρήσει το θέμα Μανωλά για τον Ολυμπιακό.

Η Corriere dello Sport, πάντως, υποστηρίζει πως «πρόκειται για κάτι παραπάνω από μια απλή ιδέα». Θεωρεί, δηλαδή, ότι το θέμα υπάρχει όντως και ότι είναι σοβαρό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ