Ο Ναϊνγκολάν επιστρέφει στην Κάλιαρι ως δανεικός από την Ιντερ

Ιντερ και Κάλιαρι συμφώνησαν σε όλα για την επιστροφή του Ράτζα Ναϊνγκολάν στη Σαρδηνία.

Οταν τον Ιανουάριο του 2010 υπέγραφε για πρώτη φορά στην Κάλιαρι, ως δανεικός από την Πιατσέντσα τότε, μάλλον δεν φανταζόταν ότι αυτή θα ήταν η ομάδα με την οποία θα ταυτιζόταν. Στόχος του, άλλωστε, ήταν μέσα από τους ροσομπλού να πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα και όντως έτσι έγινε.

Τον Ιανουάριο του 2014 ο Ναϊνγκολάν άφηνε τη Σαρδηνία και υπέγραφε στη Ρόμα, στην οποία παρέμεινε ως το καλοκαίρι του 2018, όταν και πήγε στην Ιντερ. Οχι για πολύ όμως… Το καλοκαίρι του 2019 αποχώρησε από το Μιλάνο αφού ο Αντόνιο Κόντε δεν τον υπολόγιζε και επέστρεψε στην Κάλιαρι με δανεισμό ενός έτους, βρίσκοντας και πάλι τον καλό του εαυτό.

Αυτόν που θα αναζητήσει και τώρα, σε ακόμη ένα πέρασμά του από τη Σαρδηνία, αφού θεωρείται πλέον δεδομένη η επιστροφή του εκεί. Εχοντας αγωνιστεί μόλις για 45 λεπτά τη φετινή σεζόν, αφού είναι ολοφάνερο ότι ο Κόντε δεν τον θέλει στην ομάδα, ο Ναϊνγκολάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κάλιαρι, η οποία συμφώνησε σε όλα με την Ιντερ.

Το deal δεν έχει επισημοποιηθεί προς το παρόν, κάτι που αναμένεται να συμβεί όταν αρχίσει και τυπικά η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, αλλά όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έδωσαν τα χέρια. Η συμφωνία προβλέπει τον δανεισμό του Ναϊνγκολάν ως το τέλος της σεζόν και ο Βέλγος χαφ ετοιμάζεται για την (νέα) επιστροφή του στην ομάδα και στον τόπο που του ταιριάζει καλύτερα από ό,τι φαίνεται.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει, προφανώς, ικανοποιημένο και τον Κόντε, ο οποίος είχε τονίσει πριν δύο εβδομάδες ότι ένας από τους στόχους στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα πρέπει να είναι και το να «ελαφρύνει» το ρόστερ από όσους δεν υπολογίζονται, με τον Ναϊνγκολάν να είναι ένας εξ αυτών, όπως είχε φανεί από το περσινό καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ