Ο μεθυσμένος παίκτης της Ιντερ που έκανε τον Μουρίνιο να αλλάξει ώρα προπόνησης

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατάφερε να γράψει ιστορία στην Ιντερ κατακτώντας το treble, παρά το γεγονός ότι είχε έρθει αντιμέτωπος με διάφορες καταστάσεις.

Η διετία του Πορτογάλου προπονητή στους νερατζούρι θα μνομηνεύεται για πάντα. Και είναι απολύτως λογικό, αφού κατάφερε να οδηγήσει τους Μιλανέζους στην κορυφή της Ευρώπης. Ηταν μια διετία με επιτυχίες, με εντάσεις, με πάθος και με διάφορα περίεργα σκηνικά.

Οπως, για παράδειγμα, αυτό που συνέβαινε με τον Μαϊκόν. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής του στην Ιντερ, της οποίας ήταν βασικότατο στέλεχος. Τόσο πολύ, ώστε ο προπονητής να ανεχθεί ακόμη και το… μεθύσι του.

Την αποκάλυψη για το τι συνέβαινε με τον Μαϊκόν, την είχε κάνει ο Ιανίς Ζίκου, ένας Ρουμάνος που είχε περάσει από τους νερατζούρι κάποτε. Δεν κατάφερε ποτέ, βέβαια, να κάνει τους άλλους να μιλήσουν γι’ αυτόν με τις εμφανίσεις του, αλλά το κατάφερε με τις αποκαλύψεις του.

«Ο Μουρίνιο είχε έναν παίκτη που εμφανιζόταν συχνά μεθυσμένος στην προπόνηση της Δευτέρας. Μιλάω για τον Μαϊκόν. Μία φορά, λοιπόν, ο Πορτογάλος ρώτησε τους παίκτες του: “Τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε τον Μαϊκόν νηφάλιο στην προπόνηση;”. Ξέρετε ποια ήταν η λύση; Αποφάσισε ότι η προπόνηση της Δευτέρας δεν θα ήταν πρωινή από εκείνο το σημείο κι έπειτα. Τη μετέθεσε για το απόγευμα και ο Μαϊκόν ήταν κανονικά εκεί, στο 100%», είχε πει ο Ρουμάνος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ