Ο μάνατζερ του Λουκάκου ξέχασε τι δήλωσε ο Βέλγος στις 7 Μαΐου

Ο Φεντερίκο Παστορέλο, μάνατζερ του Ρομέλου Λουκάκου, προσπάθησε μέσω δήλωσής του να εξηγήσει τους λόγους της μεταγραφής στην Τσέλσι.

Ο Βέλγος φορ άφησε την Ιντερ και επέστρεψε στην Τσέλσι, στην οποία θα παίρνει 15 εκατ. ευρώ ετησίως. Σχεδόν τα διπλά από όσα έπαιρνε στους Νερατζούρι (8,5 εκατ. ευρώ). Καλός λόγος, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, για να πει «ναι». Και δεν είναι κακό, στο κάτω-κάτω μιλάμε για επαγγελματία. Αυτό, όμως, δεν πρέπει να το πει κανείς στον μάνατζέρ του γιατί θα τον… εκνευρίσει ή θα τον πληγώσει. Αυτό προκύπτει από τη μακροσκελή δήλωση του Παστορέλο.

Ο εκπρόσωπος του Λουκάκου αποφάσισε μέσω… εκατοντάδων λέξεων να εξηγήσει γιατί έγινε η μεταγραφή. Και ο βασικός λόγος, σύμφωνα με όσα λέει ο Παστορέλο, είναι το συναίσθημα.

«Το ενδιαφέρον της Τσέλσι πραγματικά άγγιξε την ψυχή του Ρομέλου από την πρώτη στιγμή. Αυτό το κλαμπ αντιπροσωπεύει για αυτόν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό. Είδα πριν λίγες μέρες ένα βίντεο από το 2009, στο οποίο, ως 16χρονος, είχε επισκεφτεί με το σχολείο του το γήπεδο της Τσέλσι. Στο βίντεο υποσχόταν ότι μια μέρα θα έπαιζε σε αυτό το γήπεδο. Συμβουλεύω τους πάντες να το δουν με προσοχή. Είναι εντυπωσιακό το πόσο ξεκάθαρα ένα 16χρονο παιδί σχεδιάζει ήδη το μέλλον του», λέει ο Παστορέλο. Συγκινητικό…

Αυτή τη φανέλα, βέβαια, ο Λουκάκου τη φόρεσε κάποια στιγμή. Την έβγαλε, φόρεσε φανέλες άλλων αγγλικών ομάδων, για να καταλήξει στην Ιντερ. Και ως Νερατζούρο, ως πρωταθλητής με τους Μιλανέζους, στις 7 Μαΐου δήλωνε στην Corriere della Sera: «Ιντερ ή Τσέλσι; Ιντερ. Ονειρευόμουν από μικρό παιδί, λόγω Αντριάνο, να παίξω εδώ. Επιπλέον, με την Ιντερ νίκησα, ενώ στην Τσέλσι απέτυχα».

Η στάση της Suning, η επιθυμία διοίκησης – Ιντσάγκι και οι… απειλές

Αυτά έλεγε ο Βέλγος πριν τρεις μήνες, αλλά ο μάνατζέρ του μάλλον το… ξέχασε. Γιατί αν το θυμόταν, δεν θα προσπαθούσε να εξηγήσει τη μεταγραφή με επίκληση στο συναίσθημα. Θα αρκούσε να πει ότι ήταν μια τρομερή πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί. Πώς να το πει, όμως, αυτό, όταν ο Λουκάκου δηλώνει οπαδός όλων των ομάδων; Ο οποίος Λουκάκου, παρεμπιπτόντως, είπε ότι θα απευθυνθεί στους οπαδούς της Ιντερ εντός των ημερών.

Περιμένουν όλοι, επομένως, να δουν τι θα τους πει. Εκτός κι αν «μίλησε» μέσω του Παστορέλο, ο οποίος είπε κι άλλα: Οτι οι Μπέπε Μαρότα, Πιέρο Αουζίλιο και Σιμόνε Ιντσάγκι ήθελαν να κρατήσουν τον Βέλγο. Οτι η στάση των Κινέζων της Suning ουσιαστικά προκάλεσε τη μεταγραφή. Οτι ο ίδιος (ο Παστορέλο) και η οικογένειά του δέχθηκαν απειλές από οπαδούς. Και κατέληξε με συγκινητικά λόγια, ξανά, για τον Λουκάκου και την αγάπη του για τους Λονδρέζους…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ