Ο Λυκογιάννης και η ατάκα σε πιτσιρίκια που υποστηρίζουν τη Γιουβέντους

Η Κάλιαρι έδωσε την ευκαιρία σε μικρά παιδιά να… πάρουν συνέντευξη από τους παίκτες της και ο Μπάμπης Λυκογιάννης έκλεψε την παράσταση.

Οι ομάδες είναι στο στάδιο της προετοιμασίας τους και σε κάθε «στρατόπεδο» το ζουν και διαφορετικά. Γενικά, πάντως, συνηθίζεται τα κλαμπ να φέρνουν τους οπαδούς πιο κοντά στους παίκτες αυτή την εποχή. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η Κάλιαρι διοργάνωση ένα event. Εδωσε, δηλαδή, τη δυνατότητα σε μικρά παιδιά να κάνουν ερωτήσεις στους παίκτες. Να νιώσουν κάτι σαν… δημοσιογράφοι που τους παίρνουν συνεντεύξεις.

Τα πιτσιρίκια, επομένως, πήραν φόρα, αφού έκανε πάμπολλες ερωτήσεις σε όλους. Το… κλου της βραδιάς όμως, σύμφωνα με την Unione Sarda, ήταν ο διάλογος με Λυκογιάννη. Οι πιτσιρικάδες έκαναν διάφορες ερωτήσεις στον Ελληνα αριστερό μπακ, ο οποίος επίσης τούς έκανε μία.

Συγκεκριμένα, ο Λυκογιάννης ρώτησε τους μικρούς τι ομάδα είναι και του απάντησαν Γιουβέντους. «Εντάξει, αυτή τη φορά σας συγχωρώ. Από εδώ και πέρα, όμως, να υποστηρίζετε την Κάλιαρι», είπε προς τους μικρούς, σύμφωνα με την εφημερίδα της Σαρδηνίας.

Αφήνοντας στην άκρη αυτό, πάντως, να σημειώσουμε για τον Λυκογιάννη ότι η νέα σεζόν είναι πολύ σημαντική. Από το 2018 στην Κάλιαρι, ο Ελληνας αριστερός μπακ έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων στην ομάδα. Παράλληλα, έχει κερδίσει πόντους και στην εκτίμηση ανθρώπων άλλων ομάδων. Ακόμη μία σεζόν σε υψηλό επίπεδο, επομένως, μπορεί να του ανοίξει τον δρόμο για μεταγραφή.

Ηδη, μάλιστα, τους τελευταίους μήνες υπήρχαν φήμες στα ιταλικά ΜΜΕ. Φήμες για ενδιαφέρον της Νάπολι, αλλά τελικά δεν υπήρχε κάτι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ