Ο Καπέλο τελείωσε τη Γιουβέντους του Πίρλο – «Επαιζαν ράγκμπι»

Η ισοπαλία με τη Βερόνα βγάζει τη Γιουβέντους από τη μάχη του τίτλου και ο Φάμπιο Καπέλο το θεωρεί φυσιολογική εξέλιξη.

Ηταν ένα ματς που οι μπιανκονέρι έπρεπε οπωσδήποτε να νικήσουν, παρά τις απουσίες τους. Δεν τα κατάφεραν όμως, αν και προηγήθηκαν. Η Γιουβέντους έχασε βαθμούς για ακόμη μία φορά φέτος και ο Καπέλο δεν το θεωρεί έκπληξη. Αυτό, άλλωστε, έδειξε με όσα είπε στο Sky Italia.

«Με ρωτάτε αν η Γιούβε του Πίρλο είναι πιο δυνατή, ως ρόστερ, από αυτή των Αλέγκρι και Σάρι… Οχι, κατά τη γνώμη μου είναι πιο αδύναμη γιατί έχει λιγότερη ποιότητα στο κέντρο. Κάτι της λείπει στο κέντρο, δεν είναι πιο δυνατή», είπε αρχικά ο «Δον Φάμπιο» και συνέχισε με το επιθετικό κομμάτι.

«Από αυτούς που αποκτήθηκαν φέτος τη διαφορά την κάνει ο Κιέζα. Στην αρχή, για 1,5-2 μήνες, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, να καταλάβει σε ποια ομάδα είναι πλέον. Μετά, όμως, άρχισε να δείχνει την ποιότητα του. Και η αλήθεια είναι ότι ο Κιέζα έχει πολλή ποιότητα. Αυτός και ο Ρονάλντο κάνουν τη διαφορά μπροστά, οι υπόλοιποι δεν έχουν φανεί ως τώρα».

Προσπαθώντας να εξηγήσει το γιατί συμβαίνει αυτό, ο Καπέλο είπε ότι «στη Γιουβέντους λείπει ο μόνος που παίζει κάθετα. Ο Ντιμπάλα. Ο Πάουλο είναι αυτός που μπορεί να δώσει τη λύση με μια έμπνευση, να ντριμπλάρει, να δώσει σωστά τη μπάλα. Οπως λείπει και ο Κουαδράδο, ο οποίος επίσης κάνει διαφορά, στα τελευταία παιχνίδια».

Το ράγκμπι και οι κινήσεις του Ρονάλντο

Αυτά, όμως, δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα των Τορινέζων σύμφωνα με τον πρώην προπονητή τους.

«Σε αυτή την ομάδα λείπει η ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας. Με την Πόρτο έπαιζαν ράγκμπι, ο ένας έδινε τη μπάλα στον άλλον που ήταν δίπλα του. Πάντα οριζόντια», ήταν το σχόλιό του, για να ερωτηθεί για την απουσία του Αρτούρ.

«Λείπει, αλλά κι αυτός δίνει κοντά τη μπάλα. Δεν καταφέρνουν να τη στείλουν όλοι μακριά τη μπάλα του ράγκμπι… Θα σας το πω αλλιώς: Κόντρα στην Πόρτο ο Ρονάλντο έκανε πολύ κακό παιχνίδι, ίσως το χειρότερό του με τη Γιουβέντους. Προσπαθούσε να πάει κάθετα όμως και δεν υπήρχε κανένας που να βλέπει την κίνησή του για να του δώσει τη μπάλα…».

Διαβάστε τα νέα της Γιουβέντους στο Twitter

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ