Ο Γκατούζο γίνεται εμπόδιο στα μεταγραφικά σχέδια της Μίλαν

Ο Τζενάρο Γκατούζο φέρεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Νάπολι και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει και τη Μίλαν.

Μία αγωνιστική πριν το τέλος της Serie A, οι Παρτενοπέι κρατάνε την τύχη τους στα χέρια τους: Νίκη επί της Βερόνα εντός έδρας και βγήκαν στο Champions League. Ακούγεται απλό και βασικά, όσο κι αν δεν μπορείς να θεωρείς τίποτα δεδομένο, είναι κιόλας. Η Νάπολι των τελευταίων μηνών πετάει αλλά αυτό δεν θα αλλάξει το μέλλον του Γκατούζο. Ολα τα ρεπορτάζ, ακόμη και τώρα, παρουσιάζουν σαν δεδομένη την αποχώρησή του από τους Παρτενοπέι.

Παράλληλα, παρουσιάζουν σαν εξαιρετικά πιθανή, αν όχι σίγουρη, τη συμφωνία του με τη Φιορεντίνα. Εδώ και καιρό παίζει αυτό το σενάριο και τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν όλο και περισσότερα ρεπορτάζ. Οπως το σημερινό της Gazzetta dello Sport, για παράδειγμα. Το οποίο κάνει λόγο για προφορική συμφωνία με τον Ρόκο Κομίσο. Τι προβλέπει αυτή η συμφωνία; Συμβόλαιο δύο χρόνων με ετήσιες απολαβές στα 2 εκατ. ευρώ.

Για να υπάρξει αυτή η προφορική συμφωνία, όμως, ο «Ρίνο» ζήτησε κάτι: Την παραμονή του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχετικό κομμάτι, αυτό τέθηκε σαν απαραίτητη προϋπόθεση. Ο Σέρβος φορ είναι ο βασικός στόχος της Μίλαν, αλλά η Φιορεντίνα πρέπει να τον κρατήσει αν θέλει τον Γκατούζο. Αυτό αναφέρουν οι Ιταλοί, συμπληρώνοντας πως ο Κομίσο θα κάνει τα πάντα για να εξασφαλιστεί αυτό.

Γι’ αυτό, ίσως, οι Βιόλα φρόντισαν να διαρρεύσουν ότι για τον Βλάχοβιτς θέλουν ακόμη και 60 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσουν. Ποσό που καμία ιταλική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ