Ο Γκατούζο έδιωξε από την προπόνηση της Νάπολι τον Μάριο Ρουί

Τα νεύρα στη Νάπολι μετά την ισοπαλία με τη Σασουόλο συνεχίζονται, με τον Τζενάρο Γκατούζο να διώχνει από την προπόνηση τον Μάριο Ρουί.

Φάνηκε αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, με το ξέσπασμα του Λορέντσο Ινσίνιε. Αυτό το 3-3 στο MAPEI Stadium και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, έφερε φουρτούνες στους παρτενοπέι. Ο Ινσίνιε τα έβαλε με τους συμπαίκτες του, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με τον Γκατούζο και ο Γκατούζο με τον Μάριο Ρουί.

Οπως αναφέρουν τα σημερινά ρεπορτάζ, ο προπονητής έδιωξε τον Πορτογάλο από την προπόνηση της Πέμπτης. Και είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό φέτος. Η πρώτη ήταν στις 8 Νοεμβρίου, πριν το ματς με στη Μπολόνια. Τώρα η Νάπολι θα υποδεχθεί τους ροσομπλού και ο Μάριο Ρουί «τιμωρήθηκε» ξανά.

Αυτό που έκανε έξαλλο τον Γκατούζο ήταν η νοοτροπία του Πορτογάλου, ο οποίος δεν δούλευε όπως έπρεπε. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι το κλίμα ήταν ούτως ή άλλως βαρύ, κάποια στιγμή ήρθε η έκρηξη. Και ήρθε όταν ο Μάριο Ρουί μίλησε άσχημα σε νεότερο συμπαίκτη του.

Ο Πορτογάλος πλάγιος μπακ είχε ήδη εκνευρίσει τον προπονητή επειδή δεν δούλευε με ένταση, οπότε όταν τον άκουσε να απευθύνεται σε συμπαίκτη του με άσχημο τρόπο, τρελάθηκε. Κάτι που έχει… ξαναπάθει ο Γκατούζο σε προπόνηση, αφού πέρυσι είχε διώξει και τον Ιρβνγκ Λοσάνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ