Ο φόβος των οπαδών της Γιουβέντους για το ταλέντο που έκανε ντεμπούτο

Ο Νικολό Φατζόλι έκανε ντεμπούτο στη Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους και οι οπαδοί της χαίρονται και ανησυχούν ταυτόχρονα.

«22 Φεβρουαρίου. Μοναδικό συναίσθημα. Ντεμπούτο στη Serie A με την πιο όμορφη φανέλα που υπάρχει». Τα παραπάνω λόγια είναι του 20χρονου χαφ και τα έγραψε στα social media. Ετσι εξέφρασε ο Φατζόλι τη χαρά του για το ντεμπούτο του με τη Γιουβέντους στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη αγωνιστεί στο κύπελλο.

Στα 20 λεπτά που έπαιξε, είναι η αλήθεια, ο νεαρός άρεσε. Οχι ότι έκανε κάτι εξωφρενικό, αλλά δεν έκανε κανένα λάθος. Ηταν σίγουρος σε κάθε επιλογή του, έδινε σωστά τη μπάλα, ήξερε πάντα τι να κάνει. «Εχει ποδοσφαιρικό μυαλό και αυτό είναι το σημαντικότερο», είπε από την πλευρά του ο Πίρλο, δείχνοντας ότι πιστεύει πολύ σε αυτόν. Η διοίκηση όμως; Πιστεύει κι αυτή το ίδιο;

Αυτή είναι η ερώτηση που απασχολεί τους οπαδούς της Γιουβέντους και το δείχνουν στα social media. Η νίκη επί της Κροτόνε πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, αλλά το ντεμπούτο του Φατζόλι όχι. Είτε επειδή είναι ζητούμενο για τους μπιανκονέρι να βγάλουν δικούς τους παίκτες, είτε επειδή ο μικρός έχει όντως ταλέντο.

Η τακτική της διοίκησης που δεν αρέσει

Τέτοιο, όμως, είχαν κι άλλοι στη Γιούβε και δεν πήραν όσες ευκαιρίες θα περίμεναν. Και αυτό είναι που ανησυχεί τώρα τους οπαδούς της… Το ενδεχόμενο, δηλαδή, ο Φατζόλι να εξελιχθεί τελικά στη νέα plusvalenza. Στη νέα περίπτωση ποδοσφαιριστή, δηλαδή, που θα πωληθεί για να γράψουν οι μπιανκονέρι καθαρό κέρδος στα βιβλία τους.

Το έχουμε δει, άλλωστε, σε αρκετές περιπτώσεις. Εστω όχι παικτών από τα τμήματα υποδομής (δεν έχουν βγει και πολλοί άλλωστε): Οι μπιανκονέρι αποκτούν έναν πιτσιρικά με ταλέντο αλλά τελικά τον χρησιμοποιούν όχι αγωνιστικά αλλά οικονομικά. Και επειδή δεν έχει γίνει μία και δύο φορές μόνο, οι Γιουβεντίνοι φοβούνται ότι έτσι θα γίνει ξανά.

Γι’ αυτό και στα social media, ενώ εκφράζουν όλοι τη χαρά τους για το ντεμπούτο του Φατζόλι, εκφράζουν παράλληλα και τον φόβο τους για τους χειρισμούς της διοίκησης.

Διαβάστε τα νέα της Γιουβέντους στο italians.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ