Ο Αντσελότι βοηθάει τη Μίλαν να πάρει παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται σαν στόχος της Μίλαν, η οποία φαίνεται πως έχει τη βοήθεια και του Κάρλο Αντσελότι στο θέμα.

Την ώρα που η εθνική Ιταλίας προχωράει στο Euro τρελαίνοντας τη γειτονική χώρα, οι ομάδες προσπαθούν να κάνουν μεταγραφές. Και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα έχουν γίνει πολύ λίγα πράγματα. Είτε επειδή είναι σε εξέλιξη το Euro, είτε επειδή δεν υπάρχει οικονομική άνεση. Αναζητούνται, επομένως, οι ευκαιρίες και η Μίλαν φαίνεται πως βρήκε μία τέτοια στη Ρεάλ.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν το τελευταίο 48ωρο, οι Ροσονέρι σκέφτονται την περίπτωση του Ισκο. Εχει εμπειρία, αξία, μόνο ένα χρόνο συμβολαίου ακόμη με τους Μαδριλένους και είναι 29 ετών. Πιο ώριμος από ποτέ δηλαδή. Παράλληλα, φαίνεται πως δεν κοστίζει και πολλά. Στα 20 εκατ. ευρώ, γράφουν σήμερα οι Ιταλοί, μπορεί να κλείσει το deal. Και γράφουν και κάτι άλλο: Οτι ο Αντσελότι βοηθάει τους Μιλανέζους να πάρουν τον Ισπανό επιθετικό μέσο.

Πώς τους βοηθάει; Με το να του εξηγεί ότι δεν υπολογίζεται για βασικός. Και με δεδομένο ότι δεσμεύεται μόνο για ένα χρόνο ακόμη με τη Ρεάλ, η πώλησή του μοιάζει μονόδρομος. Αυτό είναι καλό αλλά και «κακό», αφού η Μίλαν θα προτιμούσε τη λύση του δανεισμού με οψιόν αγοράς. Με μόνο ένα χρόνο συμβολαίου, όμως, αυτή η προοπτική δεν υπάρχει: Αγορά ή τίποτα.

Η πώληση του Χάουγκε

Την ίδια ώρα, τα ρεπορτάζ του τελευταίου 24ώρου θέλουν τους Ροσονέρι να συζητάνε για την πώληση του Γενς Πέτερ Χάουγκε. Συγκεκριμένα, υπάρχει πρόταση από τη Γερμανία και συγκεκριμένα την Άιντραχτ Φρανκφούτης, με τους Μιλανέζους να θέλουν τουλάχιστον 12-13 εκατ. ευρώ. Ποσό που θα τους βοηθήσει και στο να κινηθούν μεταγραφικά, αφού προς το παρόν φαίνεται να ζορίζονται -κι αυτοί- οικονομικά περισσότερο από ό,τι αναμενόταν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ