Ντου των οπαδών της Λάτσιο στα social media του Κουτίνιο

Το όνομα του Φιλίπ Κουτίνιο συνδέεται σήμερα με τη Λάτσιο, οι οπαδοί της οποίας έχουν κάνει… ντου στους λογαριασμούς του στα social media.

Οι Λατσιάλι, όπως έγραψε και το italians.gr πριν λίγες μέρες, έχουν σοβαρό πρόβλημα ρευστού. Και δεν είναι οι μόνοι. Σχεδόν όλες οι ιταλικές ομάδες είναι σε αυτή την κατάσταση λόγω της πανδημίας. Παρ’ όλα αυτά, ο ιταλικός Τύπος σήμερα τούς συνδέει με ένα δυνατό όνομα. Με παίκτη, δηλαδή, που μόνο φθηνός δεν είναι. Ο λόγος, όπως προαναφέραμε, για τον Κουτίνιο, ο οποίος προτάθηκε στη Λάτσιο από τον μάνατζέρ του. Μπορεί, όμως, να προχωρήσει το θέμα;

Οι αριθμοί δείχνουν πως αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο, εκτός κι αν ο παίκτης κάνει μεγάλη υποχώρηση. Πολύ μεγάλη. Για την ακρίβεια, σε ό,τι αφορά τη Μπαρτσελόνα, τα πράγματα δεν είναι και τόσο περίπλοκα. Οι Καταλανοί… καίγονται για να μειώσουν το μισθολόγιο και τον Βραζιλιάνο τον δίνουν. Και δέχονται να τον δώσουν με δανεισμό και οψιόν αγοράς για 20-25 εκατ. ευρώ. Ποσό όχι απαγορευτικό, από τη στιγμή που μιλάμε για ένα χρόνο από τώρα και όχι για άμεσα.

Το συμβόλαιο των 10 εκατ. ευρώ…

Το πρόβλημα, όμως, είναι το συμβόλαιό του. Ο Κουτίνιο παίρνει σχεδόν 10 εκατ. ευρώ, λεφτά που δεν μπορεί να του δώσει η Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, θα μπορούσαν να του προσφέρουν 3-4 εκατ. ευρώ ετησίως. Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, επομένως, ο Βραζιλιάνος να… χαρίσει τόσα λεφτά. Ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να τα βρει, για παράδειγμα, στην Αγγλία.

Οπως και να έχει, πάντως, οι τιφόζι κάνουν την προσπάθειά τους. Οι οπαδοί της Λάτσιο έχουν κάνει… ντου στους λογαριασμούς του Κουτίνιο στα social media, δείχνοντάς του πόσο τον θέλουν στην ομάδα τους. Οχι ότι αυτό μπορεί να δώσει τη λύση, τα οικονομικά δεδομένα που προαναφέραμε δείχνουν τις μεγάλες δυσκολίες, αλλά ο κόσμος κάνει μια προσπάθεια κι ό,τι βγει…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ