Ντοναρούμα: Οργισμένοι οι οπαδοί της Μίλαν με τον μισθό του στην Παρί

Τα νεύρα των οπαδών της Μίλαν προκάλεσε το δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας για το συμβόλαιο του Τζίτζιο Ντοναρούμα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Κατά τη διάρκεια του Euro 2020 υπήρξε… ανακωχή. Αν εξαιρέσουμε, δηλαδή, κάποια σφυρίγματα όταν έγινε αλλαγή κόντρα στην Ουαλία, κατά τα άλλα όλα καλά. Ο τερματοφύλακας της εθνικής Ιταλίας δεν είχε κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς των ροσονέρι, είτε στη Ρώμη είτε αλλού. Και με τις εμφανίσεις που έκανε, δεν θα μπορούσε και κανείς να του πει τίποτα. Τώρα, όμως, το Euro πέρασε και οι σύλλογοι έρχονται στο προσκήνιο. Και μαζί, φυσικά, όλα όσα τους αφορούν.

Ο Ντοναρούμα, λοιπόν, υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι οπαδοί της Μίλαν δεν ξεχνάνε το «όχι» στην ομάδα τους. Και να το θέλουν να το ξεχάσουν, άλλωστε, τους το θυμίζουν οι Γάλλοι. Και το κάνουν με τρόπο που να τους «προκαλεί». Οπως, δηλαδή, συμβαίνει με το ρεπορτάζ της L’ Equipe για τα λεφτά που θα παίρνει ο Ιταλός πορτιέρε. Πόσα θα είναι αυτά; Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, το στάνταρντ ποσό είναι στα 7 εκατ. ευρώ και προβλέπονται αρκετά μπόνους.

Μέσω αυτών, αν η Παρί κατακτήσει και τίτλους σε Γαλλία και Ευρώπη, το ποσό μπορεί να πάει στα 10 εκατ. ευρώ. Οι πάγιες απολαβές του, όμως, είναι στα 7 εκατ. ευρώ. Ποσό μικρότερο από αυτό πρόσφερε στον Ντοναρούμα η Μίλαν για να ανανεώσει (8 εκατ. ευρώ). Ετσι, σε λογαριασμούς του Twitter που… έχουν πέραση στους οπαδούς των Ροσονέρι, υπάρχουν διάφορα σχόλια για τον 22χρονο πορτιέρε.

Ο οποίος κατηγορείται ότι, τελικά, δεν επέλεξε την Παρί για τίτλους ή εμπειρίες, αλλά για να κάνει ακόμη πιο πλούσιο τον Μίνο Ραϊόλα. Η προμήθεια του οποίου, όπως είχε γραφτεί πολλές φορές, ήταν στα 20 εκατ. ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ