Νέο γήπεδο για τη Λάτσιο – Το φιλόδοξο πλάνο του Λοτίτο

Συνάντηση με τον δήμαρχο της Ρώμης είχε ο Κλαούντιο Λοτίτο, με θέμα συζήτησης το να χτίσει δικό της γήπεδο η Λάτσιο.

Τα τελευταία… αρκετά χρόνια, το θέμα γήπεδο στην ιταλική πρωτεύουσα αφορούσε τη Ρόμα. Ο Τζέιμς Παλότα ήταν αυτός που είχε βάλει μπρος αλλά πέρασαν χρόνια χωρίς καμία εξέλιξη. Μέχρι που τελικά πούλησε στον Νταν Φρέντκιν, ο οποίος επίσης θέλει να χτίσει νέο γήπεδο. Και δεν είναι ο μόνος… Γιατί τον ίδιο στόχο και η άλλη ομάδα της πόλης. Αυτή είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία του Λοτίτο, να χτίσει ιδιόκτητο γήπεδο για τη Λάτσιο και έχει ενημερωθεί και ο δήμος σχετικά.

Η συνάντηση του προέδρου των Λατσιάλι με τον δήμαρχο της Ρώμης έγινε την περασμένη εβδομάδα και έγινε γνωστή τώρα. Μια συνάντηση, στην οποία οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να μιλήσουν σοβαρά για το θέμα. Ενα θέμα, στο οποίο η λύση δεν θα μπορούσε να είναι η ανακαίνιση του Flaminio, όπως υπογραμμίζει ο ρωμαϊκός Τύπος. Υπάρχουν προϋποθέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν εκεί, οπότε θα πρέπει να είναι σε άλλη τοποθεσία. Το πού, θα φανεί από το σχέδιο που θέλει να παρουσιάσει η Λάτσιο τον Σεπτέμβριο.

Οι προσπάθειες της Ρόμα, βέβαια, δείχνουν ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Πάντα κάποιο πρόβλημα προέκυπτε και το θέμα δεν προχωρούσε. Είναι θετικό, όμως, το γεγονός ότι ο Λοτίτο έχει τέτοιο πλάνο για τη Λάτσιο, ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία ο Αλεξάντερ Τσέφεριν -και έχει δίκιο- επανέλαβε ότι είναι αδιανόητο η Ιταλία να μην έχει σύγχρονα γήπεδα, τα οποία να ανήκουν στις ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ