Νέο δημοσίευμα: «Ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος και ο Ρονάλντο»

Μία μέρα μετά το δημοσίευμα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ήρθε και αυτό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έρευνα για ξέπλυμα χρήματος.

Την Κυριακή ο προπονητής της Γιουβέντους είδε το όνομά του να συνδέεται με κάτι που δεν περίμενε κανείς. Και αντέδρασε άμεσα, προχωρώντας σε σχετική δήλωση. Μία μέρα μετά, η εφημερίδα La Verita επανέρχεται. Οχι για τον Αλέγκρι, αλλά για τον Ρονάλντο αυτή τη φορά. Και τον συνδέει και αυτόν με ξέπλυμα χρήματος.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει ότι το σχετικό τμήμα της Banca d’Italia κινητοποιήθηκε λόγω τριών αναλήψεων. Αυτές φέρονται να έγιναν μεταξύ του Δεκεμβρίου του 2020 και του Φεβρουαρίου του 2021. Πριν κάτι μήνες δηλαδή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε αυτό το διάστημα ο Πορτογάλος της Γιουβέντους έκανε τρεις αναλήψεις μετρητών, ύψους 220.000 ευρώ.

Συνεχίζοντας, η εφημερίδα ισχυρίζεται πως όταν ο Ρονάλντο ρωτήθηκε από την Banca d’Italia γι’ αυτές τις αναλήψεις, είπε πως αφορούσαν στα οικογενειακά έξοδά τους. Πρέπει να σημειωθεί, πως όπως με τον Αλέγκρι, έτσι και με τον Κριστιάνο, δεν υπάρχει καμία αναφορά σε στοιχηματισμό σε αγώνες ποδοσφαίρου. Βασικά, για κανέναν εκ των δύο δεν αναφέρεται οτιδήποτε που να αφορά το στοίχημα. Ο προπονητής της Γιούβε, για παράδειγμα, φέρεται να ελέγχεται επειδή πόνταρε πολλά λεφτά σε καζίνο.

Πόσα λεφτά μπήκαν στον λογαριασμό

Σε ό,τι αφορά τον λογαριασμό του Ρονάλντο, από τον Ιανουάριο του 2020 ως τον Μάρτιο του 2021, γράφει η La Verita, υπήρξαν έσοδα περίπου 34 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζουμε πως 31 εκατ. ευρώ είναι οι ετήσιες απολαβές του από τη Γιουβέντους. Οπως και να έχει, το αν υπάρχει ή όχι το παραμικρό θέμα, θα φανεί προσεχώς. Προς το παρόν, οι Μπιανκονέρι βλέπουν ένα Μέσο να δημοσιεύει στοιχεία από τους τραπεζικούς λογαριασμούς προπονητή και παίκτη. Και φυσικά κάποιον από την τράπεζα να δίνει τέτοια στοιχεία σε εφημερίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ