Νεκρός ο 23χρονος γιος του πρώην προέδρου της Παλέρμο

Δράμα για τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, πρόεδρος της Παλέρμο επί χρόνια, αφού βρέθηκε νεκρός ο μικρότερος γιος του, ηλικίας 23 ετών.

Υπήρξε άνθρωπος του ιταλικού ποδοσφαίρου για χρόνια. Αρχικά στη Βενέτσια και μετά στην Παλέρμο, έγραψε τη δική του ιστορία. Θετική και αρνητική. Ηταν, για παράδειγμα, ο πρόεδρος που έφερε στην Ιταλία, στην Ευρώπη, τον Εντίνσον Καβάνι, τον Χαβιέρ Παστόρε, τον Πάουλο Ντιμπάλα και άλλους. Ηταν, παράλληλα, και ο πρόεδρος που απέλυε τον ένα προπονητή μετά τον άλλον. Αποκλείεται να ξέρει και ο ίδιος πόσους τελείωσε στα χρόνια που ασχολήθηκε με τη μπάλα. Οσοι τον γνωρίζουν προσωπικά, όμως, κάνουν λόγο για έναν ωραίο άνθρωπο. Και πάνω απ’ όλα, για έναν άνθρωπο που λατρεύει τα παιδιά του. Η είδηση, επομένως, του θανάτου του μικρότερου γιου του, είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να του συμβεί.

Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι ενημερώθηκε την Πέμπτη, όπως έγινε γνωστό σήμερα Παρασκευή, ότι ο Αρμάντο Τζαμπαρίνι βρέθηκε νεκρός. Ο Αρμαντίνο, όπως τον αποκαλούσε, ζούσε στο Λονδίνο, όπου είχε σπουδάσει παράλληλα. Εκεί, λοιπόν, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστή η αιτία του θανάτου. Αυτό, προφανώς, θα το μάθει πρώτη η οικογένεια και αν θέλει να το δημοσιοποιήσει. Αν όχι, θα πρέπει άπαντες να σεβαστούν την επιθυμία τους.

Η ανακοίνωση της Παλέρμο

Οπως και να έχει, πρόκειται για ένα πολύ δυνατό χτύπημα για τον Τζαμπαρίνι, στον οποίο εξέφρασε τη στήριξή της και η πρώην ομάδα του. «Ο πρόεδρος Ντάριο Μίρι και όλη η οικογένεια της Παλέρμο είναι δίπλα στον πρώην πρόεδρο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι μετά την τραγική είδηση του θανάτου του γιου του, Αρμάντο. Ο “Αρμαντίνο” θα ζει πάντα στη μνήμη των ανθρώπων της Παλέρμο που τον γνώρισαν και τον είδαν να μεγαλώνει στη viale del Fante. Στους γονείς και την οικογένεια του Αρμάντο τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Ροζανέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ