Η Νάπολι κλείνει με Ζουάν Ζέσους την 4άδα στην άμυνα

Ο αμυντικός που αναζητούσε η Νάπολι για τον ρόλο του 4ου βρέθηκε στο πρόσωπο του Ζουάν Ζέσους, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρόμα.

Η αποχώρηση του Λουπέρτο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εμπολι, έθετε αριθμητικό θέμα. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε ζητήσει την απόκτηση ενός αμυντικού και τελικά αυτός είναι ένας παλιός γνωστός. Ο προπονητής της Νάπολι είχε τον Ζουάν Ζέσους στη Ρόμα και τον ξέρει πολύ καλά. Ετσι, έδωσε τη συγκατάθεσή του για να αποκτηθεί, με ευνοϊκούς όρους για τους Παρτενοπέι.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος ήταν ελεύθερος και το συμβόλαιο είναι μόνο για ένα χρόνο. Δεν έχει, επομένως, πολλά να χάσει η ομάδα οικονομικά. Ο Ζουάν Ζέσους, μάλιστα, ήδη πέρασε ιατρικές εξετάσεις για τη Νάπολι και αναμένονται υπογραφή και ανακοίνωση. Ετσι, σύμφωνα με τους Ιταλούς, ολοκληρώνεται η αμυντική γραμμή των Παρτενοπέι. Εκτός κι αν υπάρξει κάποια αποχώρηση τις επόμενες μέρες. Αν, δηλαδή, υπάρξουν εξελίξεις με τον Κώστα Μανωλά, γιατί το δικό του όνομα είναι αυτό που παίζει.

Σε μια τέτοια περίπτωση, γράφεται ότι υποψήφιος θα είναι ο Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους. Αλλά μόνο με δανεισμό. Οπως και να έχει, το δεδομένο προς το παρόν είναι ότι η Νάπολι παίρνει Ζουάν Ζέσους. Ο οποίος, από την πλευρά του, ετοιμάζεται για την τρίτη ιταλική ομάδα. Η αρχή έγινε το 2012 στην Ιντερ, στην οποία παρέμεινε ως το 2016. Τότε πήρε μεταγραφή στη Ρόμα και τώρα, πέντε χρόνια μετά, ετοιμάζεται για Νάπολι.

Αναμονή γα Ινσίνιε

Από εκεί και πέρα, είναι πάντα ανοιχτό το θέμα του Λορέντσο Ινσίνιε. Με τα ναπολιτάνικα ΜΜΕ, πάντως, να είναι λίγο πιο αισιόδοξα σε σημερινά ρεπορτάζ, τα οποία προαναγγέλουν συνάντηση το προσεχές διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ