Νάπολι – Γκατούζο: Δεν υπέγραψε το συμβόλαιο που του προτάθηκε

Η Νάπολι θέλει να δέσει με νέο συμβόλαιο τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος όμως θέλει πρώτα να λυθούν κάποια θέματα.

Ο προπονητής των παρτενοπέι είναι στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες λόγω της αποκάλυψής του για την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί, αλλά αυτό δεν επηρεάζει σε κάτι τη δουλειά του. Μια δουλειά που αναμένεται να συνεχιστεί στον ιταλικό νότο, αφού επιθυμία του είναι να παραμείνει στη Νάπολι.

Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να κάνει κάποιες υποχωρήσεις ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Μπορεί στο οικονομικό κομμάτι, στις πάγιες απολαβές του Γκατούζο δηλαδή, να μην υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά παρ’ όλα οι δικηγόροι του προπονητή επέστρεψαν σε αυτούς του προέδρου το συμβόλαιο που προτάθηκε, χωρίς να υπάρχει κάποια υπογραφή σε αυτό.

Ο λόγος; Τα δικαιώματα εικόνας, τα μπόνους που θα πρέπει να προβλέπονται και οι αμοιβές των συνεργατών του προπονητή. Σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα εικόνας, είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι η Νάπολι θέλει να τα διαχειρίζεται αποκλειστικά αυτή και όχι ο κάθε παίκτης ή προπονητής, τακτική με την οποία φαίνεται ότι δεν συμφωνεί 100% ο Γκατούζο.

Σχετικά με τα μπόνους, η πλευρά του προπονητή συμφωνεί με το να προβλέπονται τέτοια για κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλλου ή συμμετοχής στο Champions League, αλλά προφανώς δεν συμφωνεί με τα ποσά που έχει προτείνει ο Ντε Λαουρέντις.

Τέλος, κάτι που ο Γκατούζο θεωρεί πιο σημαντικό από όλα: Η ανανέωση των συμβολαίων όλων των συνεργατών του και μάλιστα με μια, μικρή έστω, αύξηση. Ο Ρίνο, ο οποίος όταν έφυγε από τη Μίλαν παραιτήθηκε του δικαιώματος της αποζημίωσης προκειμένου αυτή να μοιραστεί στο επιτελείο του, δεν δέχεται κουβέντα για τους συνεργάτες του και περιμένει να αναγνωριστεί η δουλειά τους.

Πρώτα, επομένως, θα λύσει ο Ντε Λαουρέντις τα παραπάνω τρία ζητήματα και μετά ο Γκατούζο θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, το οποίο αναμένεται να τον δεσμεύει με τη Νάπολι ως το 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ