Νάπολι: Ανακοίνωσε τον Ζουάν Ζέσους και περιμένει για Μανωλά

Παίκτης της Νάπολι και επισήμως είναι πλέον ο Ζουάν Ζέσους, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στο αν θα τεθεί θέμα μεταγραφής του Κώστα Μανωλά.

Οι Παρτενοπέι ήταν ήρεμοι σε όλη τη μεταγραφική περίοδο, αλλά τώρα κάτι κινείται. Μετά την παραχώρηση του Λουπέρτι στην Εμπολι, για παράδειγμα, ήρθε αντικαταστάτης. Η Νάπολι είχε συμφωνήσει από την Τρίτη με τον Ζουάν Ζέσους και την Τετάρτη αυτό επισημοποιήθηκε.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν ελεύθερος από τη Ρόμα και υπέγραψε για 1+1 χρόνια. Την Τρίτη λεγόταν ότι θα υπογράψει μονοετές, τελικά υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη μία σεζόν. Οπως και να έχει, το συγκεκριμένο θέμα έκλεισε. Και μπορεί ο Ζουάν Ζέσους να μην είναι στα καλύτερά του, αλλά η παρουσία του Λουτσιάνο Σπαλέτι προκαλεί αισιοδοξία στη Νάπολι. Οι δυο τους, άλλωστε, γνωρίζονται πολύ καλά από τη συνεργασία τους στους Τζαλορόσι.

Από εδώ και πέρα, χωρίς να παραβλέπουμε το θέμα του Λορέντσο Ινσίνιε, το ενδιαφέρον στρέφεται στον Κώστα Μανωλά. Ο Ελληνας αμυντικός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και υπάρχουν διάφορα σενάρια. Οπως, για παράδειγμα, αυτό της ανταλλαγής του με τον Καμαρά. Ο Σπαλέτι, άλλωστε, θα ήθελε ένα χαφ στους Παρτενοπέι.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, δύο εβδομάδες απέμειναν για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει επομένως. Είτε για τον Μανωλά, είτε για τον Ινσίνιε, ο οποίος περιμένει. Επιθυμία του αρχηγού της Νάπολι είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά δεν είναι απλή υπόθεση. Η προτεραιότητα των δύο πλευρών, πάντως, είναι το να συνεχίσουν μαζί. Μένει να φανεί αν αυτό είναι και εφικτό…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ