Μπράγκα – Ρόμα 0-2: Εύκολα στους «16» από τώρα

Με μια σοβαρή εμφάνιση από την αρχή ως το τέλος, η Ρόμα πήρε νίκη πρόκρισης επί της Μπράγκα στην Πορτογαλία.

Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα μπήκε από την αρχή καλά και στο 5′ άνοιξε το σκορ με τον Τζέκο μετά το γύρισμα του Σπινατσόλα. Ο τραυματισμός του Κριστάντε, ο οποίος αποχώρησε, δύο λεπτά μετά μετρίασε κάπως τη χαρά των τζαλορόσι, οι οποίοι πάντως δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα από τη Μπράγκα.

Η Ρόμα ήλεγξε σε απόλυτο βαθμό το παιχνίδι, δεν ένιωσε κανέναν κίνδυνο και από τη στιγμή που απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, μετά την αποβολή του Εσγκάιο στο 54′, δαχειρίστηκε όπως έπρεπε την κατάσταση.

Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος θα προκριθεί, στο 86′ πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Μπόρχα Μαγιοράλ μετά την πάσα του Βερετού, κλειδώνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League.

Γκολ: 5′ Τζέκο, 86′ Μπόρχα Μαγιοράλ

Κίτρινη κάρτα: Εσγκάιο, Ραούλ, Μαντσίνι

Κόκκινη κάρτα: Εσγκάιο

Μπράγκα: Ματέους, Εσγκάιο, Τορμένα, Ραούλ, Σεκουέιρα, Αλ Μουσράτι, Φρανσέρτζιο (69′ Α. Χόρτα), Γκαϊτάν (57′ Ζε Κάρλος), Ρ. Χόρτα (62′ Πιαζόν), Γκαλένο (69′ Μπόρχα), Σπόραρ (62′ Αμπέλ Ρουίθ).

Ρόμα: Πάου Λόπεθ, Μαντσίνι, Κριστάντε (7′ Μπρούνο Πέρες), Ιμπάνιες (53′ Βιγιάρ), Σπινατσόλα, Ντιαβαρά, Βερετού, Κάρσντορπ, Πέδρο (71′ Ελ Σαράουι), Μχιταριάν, Τζέκο (70′ Μπόρχα Μαγιοράλ).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ