Μίλαν – Τσαλχάνογλου: Δεν υπήρξε συμφωνία με τον μάνατζέρ του

Η διοίκηση της Μίλαν συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Χακάν Τσαλχάνογλου αλλά ακόμη δεν τα έχουν βρει για το νέο συμβόλαιο.

Οπως είχε γράψει νωρίτερα το italians.gr, οι διοικούντες τους ροσονέρι τα είπαν από κοντά με τον εκπρόσωπο του Τούρκου επιθετικού χαφ. Μια συνάντηση που θεωρείτο και ήταν σημαντική για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με το νέο συμβόλαιο. Μια συνάντηση που τελικά δεν έβγαλε… λευκό καπνό.

Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν ακόμη, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί προσεχώς. Το ότι δεν συμφώνησαν, προφανώς, σημαίνει ότι δεν έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Υπενθυμίζουμε ότι η Μίλαν φέρεται να προσφέρει 4 εκατ. ευρώ ετησίως ενώ ο Τσαλχάνογλου φέρεται να ζητάει 5 εκατ.

Η αίσθηση που υπήρχε ήταν ότι οι δύο πλευρές θα έδιναν τα χέρια, είτε με τους ροσονέρι να προσφέρουν μπόνους είτε με τον Τούρκο να ρίχνει τις απαιτήσεις του. Τελικά, όπως φαίνεται, δεν έγινε τίποτα από τα δύο. Εκτός κι αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη από το ένα εκατ. ευρώ ετησίως που αναφέρουν οι Ιταλοί.

Το θέμα, πάντως, παραμένει ανοιχτό και το προσεχές διάστημα θα υπάρξει νέα επαφή. Είτε από κοντά, είτε τηλεφωνικά. Μίλαν και Τσαλχάνογλου τα βρίσκουν σε ό,τι αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου, μέχρι το 2025 δηλαδή, αλλά όχι στα λεφτά. Και την ίδια ώρα υπάρχουν τουρκικά δημοσιεύματα για ντου της Φενέρμπαχτσε ώστε να τον κλείσει ως ελεύθερο.

Τα άλλα ανοιχτά μέτωπα

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι οι Μιλανέζοι θέλουν να κρατήσουν τον Τσαλχάνογλου. Και δεν θέλουν να τραβήξει πολύ ακόμη αυτό το θέμα για διάφορους λόγους. Τόσο για να έχουν έναν πονοκέφαλο λιγότερο, όσο και για να μην επηρεαστεί ψυχολογικά ο ποδοσφαιριστης. Ο Στέφανο Πιόλι, άλλωστε, τον θεωρεί πολύ σημαντικό για το παιχνίδι της ομάδας, η οποία μπαίνει σε κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Καλό θα είναι, επομένως, για τη Μίλαν να μπει στην τελική ευθεία χωρίς πολλά ανοιχτά μέτωπα στο θέμα των ανανεώσεων. Αρκούν αυτά των Τζίτζιο Ντοναρούμα (κυρίως) και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ είναι θέμα και το τι θα γίνει με τον Αλέσιο Ρομανιόλι.

Διαβάστε τα νέα της Μίλαν στο italians.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ