Μίλαν και Ρόμα άρχισαν επαφές για τον Φλορέντσι

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι δεν θα παραμείνει στη Ρόμα και η Μίλαν φέρεται να άρχισε τις επαφές τόσο με τους Τζαλορόσι όσο και με τον παίκτη.

Στις 28 Ιουνίου είχε γραφτεί για πρώτη φορά στο ρεπορτάζ των Ροσονέρι το όνομα του διεθνή Ιταλού δεξιού μπακ. Από τότε πέρασες περισσότερο από ένας μήνας χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη αναφορά. Μέχρι που ήρθε η σημερινή μέρα και τα σενάρια αρχίζουν ξανά. Συγκεκριμένα, ιστοσελίδες που ασχολούνται εκτελώς με τη Μίλαν, κάνουν λόγο για επαφές με τη Ρόμα για τον Φλορέντσι.

Οι Ροσονέρι, ως γνωστόν, συζητούσαν εδώ και καιρό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ανανέωση του δανεισμού του Ντιόγκο Νταλότ. Μέχρι στιγμής όμως, παρά τις προσπάθειες, δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής. Οι Μιλανέζοι θέλουν δανεισμό, οι Αγγλοι συζητάνε για πώληση ή δανεισμό με υποχρεωτική αγορά, οπότε… αδιέξοδο. Ετσι, επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του διεθνή Ιταλού δεξιού μπακ.

Ο Φλορέντσι, όπως έγινε γνωστό πριν λίγο καιρό, δεν θέλει να μείνει στη Ρόμα και η Μίλαν μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Υπάρχουν, άλλωστε, λόγοι για τους οποίους αρέσει στους Μιλανέζους: Είναι Ιταλός, είναι έμπειρος και δεν θα κοστίσει πολλά λεφτά. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αυτών των ιστοσελίδων, οι συζητήσεις θα αφορούν την εξής φόρμουλα: Δανεισμός με οψιόν αγοράς, η οποία θα γίνει υποχρεωτική υπό προϋποθέσεις. Αν, δηλαδή, η Μίλαν βγει ξανά στο Champions League ή αν ο Φλορέντσι κάνει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Μένει να φανεί αν όντως υπάρχει θέμα ή αν οι Ροσονέρι με αυτόν τον τρόπο θέλουν να πιέσουν τη Γιουνάιτεντ να πει «ναι» για τον Νταλότ. Ή τη Ρεάλ για να δανείσει τον Οντριοθόλα, ο οποίος επίσης αρέσει στους Μιλανέζους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ