Μίλαν: Πάγκος και Τομόρι «απειλούν» τον Ρομανιόλι

Η 11άδα της Μίλαν κόντρα στη Ρόμα και η απόδοση του Φικάγιο Τομόρι, αποτελούν μηνύματα για τον Αλέσιο Ρομανιόλι.

Εδώ και λίγες μέρες, όπως είχε γράψει το italians.gr, στις τάξεις των ροσονέρι επικρατεί προβληματισμός. Οχι για την ομάδα ή για την πορεία της, όπως φάνηκε και στη Ρώμη, αλλά για έναν από τους βασικούς της. Ή τουλάχιστον βασικό -και αναντικατάστατο- μέχρι πρότεινος.

Ο λόγος για τον Ρομανιόλι, ο οποίος δεν ήταν στην αρχική 11άδα της Μίλαν κόντρα στη Ρόμα. Γεγονός που αποτελεί, αν μη τι άλλο, μήνυμα. Ο Πάολο Μαλντίνι, βέβαια, προσπάθησε να το… προσπεράσει, στις δηλώσεις του. Ολοι, όμως, ξέρουν την αλήθεια: Οι ροσονέρι είναι προβληματισμένοι από τις εμφανίσεις του και γι’ αυτό ήταν στον πάγκο.

Το δεύτερο μήνυμα και πιο σημαντικό, ήρθε από την απόδοση του Τομόρι. Ο Αγγλος στόπερ ήταν πάρα πολύ καλός και κερδίζει συνεχώς πόντους. Το θέμα, φυσικά, είναι αν θα κερδίσει και την παραμονή του. Νωρίς ακόμη για να πει κάποιος με σιγουριά τι θα γίνει, αφού το ποσό που θα πρέπει να δοθεί στην Τσέλσι δεν είναι μικρό.

Αβεβαιότητα για το συμβόλαιο

Το σίγουρο είναι ότι ο Τομόρι θα πρέπει και σε άλλα παιχνίδια βασικός. Και με δεδομένο ότι ο Κίερ κάνει καλύτερη σεζόν από τον Ρομανιόλι, ο Ιταλός είναι αυτός που θα πρέπει να προβληματιστεί και όχι ο Δανός. Και όλα αυτά, σε μια περίοδο που έρχεται στο προσκήνιο σιγά-σιγά το θέμα του συμβολαίου του.

Κάποια δημοσιεύματα υπήρξαν, ήδη, την προηγούμενη εβδομάδα και δεν ήταν ενθαρρυντικά για τον παίκτη. Ο Ρομανιόλι δεσμεύεται ως το 2022 με τη Μίλαν αλλά αν θέλει να παραμείνει και για χρόνια ακόμη, θα πρέπει άμεσα να ανέβει. Σε διαφορετική περίπτωση, αν ανανεώσει, θα το κάνει με διαφορετικούς όρους απ’ ό,τι περίμενε.

Και χωρίς να θεωρείται, πλέον, βασικός και αναντικατάστατος…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ