Μίλαν: Οι τρεις χαφ από τη Γαλλία που είναι στη λίστα του Μαλντίνι

Η Μίλαν ξέρει ότι θα έχει σημαντικό πρόβλημα τη νέα σεζόν με τους βασικούς χαφ και γι’ αυτό ετοιμάζεται να πάρει τα μέτρα της στις μεταγραφές.

Αν ο Στέφανο Πιόλι περάσει από… ορό της αλήθειας και χρειαστεί να επιλέξει έναν παίκτη ως κορυφαίο της ομάδας του φέτος, θα δώσει την εξής απάντηση: Φρανκ Κεσί. Ο Ιβοριανός μέσος ήταν εντυπωσιακός, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ισμαέλ Μπενασέρ. Αυτοί είναι το βασικό δίδυμο στα χαφ για τους Ροσονέρι και τη νέα σεζόν θα λείψουν για ένα μήνα. Ο λόγος; Η διεξαγωγή του Κόπα Αφρικα από τις 9 Ιανουαρίου 2022 ως τις 6 Φεβρουαρίου.

Η Μίλαν, με λίγα λόγια, δεν θα έχει για ένα μήνα τους δύο σημαντικότερους χαφ της και αυτό είναι πρόβλημα. Σημαντικό. Για να μη φανεί τόσο πολύ λοιπόν, στη διοίκηση παίρνουν τα μέτρα τους. Για την ακρίβεια, θα επιδιώξουν να τα πάρουν στη μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας τουλάχιστον δύο μέσους. Αυτό αναφέρει σήμερα η Gazzetta dello Sport, η οποία μάλιστα γράφει και συγκεκριμένα ονόματα. Τρία για την ακρίβεια και είναι και οι τρεις από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Εχουμε και λέμε λοιπόν… Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Μίλαν έχει στη λίστα της τους εξής: Γιουσούφ Φοφανά, 22 ετών, Γάλλος και παίζει στη Μονακό. Μπουμπακάρ Καμαρά, 21 ετών, Γάλλος και παίζει στη Μαρσέιγ. Μαντί Καμαρά, 22 ετών, Γάλλος και παίζει στη Σεντ Ετιέν. Και οι τρεις, συμπληρώνει η Gazzetta dello Sport, έκαναν καλή σεζόν φέτος. Τόσο καλή, ώστε να αποσπάσουν την προσοχή των ανθρώπων των Ροσονέρι, οι οποίοι θα κινηθούν για την απόκτησή τους.

«Αγαπημένη» αγορά η γαλλική

Στο δημοσίευμα δεν διευκρινίζεται αν στόχος είναι να αποκτηθούν και οι τρεις ή έστω οι δύο. Με δεδομένο ότι ο Μεϊτέ αναμένεται να επιστρέψει στην Τορίνο, δεν αποκλείεται η Μίλαν να κινηθεί για τρεις χαφ. Κάτι τέτοιο, βέβαια, ακούγεται και υπερβολικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις… Σίγουρα, πάντως, δεν είναι τυχαίο πλέον, όπως δείχνει και η απόκτηση του τερματοφύλακα Μενιάν, το γεγονός ότι οι Μιλανέζοι προσέχουν πολύ το γαλλικό πρωτάθλημα.

Εκεί υπάρχουν αρκετές… ευκαιρίες σε μικρές ηλικίες και οι Πάολο Μαλντίνι και Φρέντερικ Μασάρα το ξέρουν πολύ καλά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ