Μίλαν: Οι 4 ανανεώσεις και η ξεχωριστή περίπτωση Λεάο

Η Μίλαν ανανέωσε με τον Τομάζο Πόμπεγκα και θέλει να δέσει άλλους 4 παίκτες, περιμένοντας τον Ραφαέλ Λεάο.

Μπορεί το μυαλό των οπαδών όλων των ομάδων να είναι καθημερινά στις μεταγραφές, αλλά οι διοικήσεις σκέφτονται κι άλλα. Οπως, για παράδειγμα, τις ανανεώσεις. Ενα θέμα που έχει προκαλέσει πόνο στο πρόσφατο παρελθόν στους Ροσονέρι, οι οποίοι έπαθαν κι έμαθαν. Και αφού έμαθαν, θέλουν να αρχίσουν σιγά-σιγά και τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τεσσάρων παικτών. Βασικά ήταν πέντε στη λίστα, αλλά ο ένας, ο Πόμπεγκα, ανανέωσε ήδη ως το 2027. Και μετά την καλή παρουσία του στην Τορίνο, ως δανεικός, ελπίζει ότι θα πάρει ευκαιρίες και στο Μιλάνο.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα του Πάολο Μαλντίνι υπάρχουν άλλα τέσσερα ονόματα. Τα ονόματα τεσσάρων παικτών που πρέπει να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Και είναι οι εξής… Στον Φικάγιο Τομόρι θα προταθεί συμβόλαιο ως το 2027. Στον Πιερ Καλούλου θα προταθεί συμβόλαιο ως το 2027. Στον Ισμαέλ Μπενασέρ θα προταθεί συμβόλαιο ως το 2026. Και στον Σάντρο Τονάλι, φυσικά, θα προταθεί συμβόλαιο ως το 2027. Εύκολα, επομένως, αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτοί οι παίκτες θεωρούνται 100% απαραίτητοι για τη Μίλαν. Πρέπει να είναι πάντα στον κορμό της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ξεχωριστή περίπτωση είναι ο Ραφαέλ Λεάο. Στο Μιλάνο προφανώς και θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2024, αλλά δεν είναι εύκολο. Δεν αποδείχθηκε εύκολο, τουλάχιστον, στις μέχρι τώρα συζητήσεις, αφού υπήρχε απόσταση. Και αν παραμείνει έτσι η κατάσταση, η σκέψη της πολύ δυνατής πώλησης θα αρχίσει να μπαίνει στο μυαλό όλων…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ