Μίλαν: Ο Μάντζουκιτς αρνήθηκε να πληρωθεί επειδή ήταν τραυματίας

Σε μια κίνηση που τον ξεχωρίζει από όλους προχώρησε ο Μάριο Μάντζουκιτς, ζητώντας να μην πληρωθεί από τη Μίλαν.

Για τον Κροάτη συνηθίζουμε επειδή χρόνια να λέμε ότι είναι «τίμιος». Η εξήγηση απλή: Δεν είναι μπαλαδόρος, δεν είναι ο κορυφαίος σκόρερ, αλλά είναι παίκτης ομάδας. Παίκτης που θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, θα βάλει τα γκολ του, θα βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί. Το έδειξε, άλλωστε, επί χρόνια στη Γιουβέντους, όπως και στις Μπάγερν και Ατλέτικο παλαιότερα.

Τώρα, λοιπόν, ο Μάντζουκιτς το δείχνει και στη Μίλαν. Οχι με τις εμφανίσεις του, αλλά με τη συμπεριφορά του. Και πάνω απ’ όλα με την εκπληκτική απόφαση που πήρε. Μια απόφαση που τον διαχωρίζει από όλους και επιβεβαιώνει ότι είναι τίμιος. Τίμιος 100%. Πώς αλλιώς να χαρακτηριστεί ο Κροάτης που αρνήθηκε να πληρωθεί τον Μάρτιο επειδή ήταν συνεχώς τραυματίας;

Μια απόφαση που αποτελεί το καλύτερο «γκολ» του Κροάτη φορ, με τον πρόεδρο των Ροσονέρι, Πάολο Σκαρόνι, να τη σχολιάζει. «Μια σπάνια κίνηση που αποδεικνύει την ηθική και τον επαγγελματισμό του Μάριο Μάντζουκιτς, τον σεβασμό του για τη Μίλαν. Το κλαμπ θα έχει έτσι τη δυνατότητα να κάνει ακόμη μία προσφορά στο Fondazione Milan. Το Ιδρυμα για τους νέους με δυσκολίες κοινωνικές, οικονομικές, εκπαιδευτικές».

Εκεί θα δοθεί, λοιπόν, ο μισθός του Μάντζουκιτς, ο οποίος ελπίζει από εδώ και πέρα να βάλει και… κανονικά γκολ.

Ολα ανοιχτά για το μέλλον του

Σε ό,τι αφορά το αν ο Κροάτης θα είναι στους Μιλανέζους και του χρόνου, τα πράγματα έχουν ως εξής: Στο συμβόλαιο υπάρχει όρος που προβλέπει ανανέωσή του αν οι Ροσονέρι βγουν στο Champions League. Στη διοίκηση, όμως, έκαναν/κάνουν δεύτερες σκέψεις λόγω των τραυματισμών του. Δεν αποκλείεται, επομένως, να του ζητήσουν και τη λύση της συνεργασίας τους, ακόμη κι αν η Μίλαν επιστρέψει στην κορυφαία διοργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ