Μίλαν – Ντοναρούμα: Με την πλάτη στον τοίχο ο Ραϊόλα

Η νίκη της Μίλαν επί της Γιουβέντους αλλάζει τα δεδομένα και στην υπόθεση Ντοναρούμα, με τον Μίνο Ραϊόλα να μην έχει επιλογές πλέον.

Το παιχνίδι με τους Μπιανκονέρι είχε προαναγγελθεί σαν αυτό που κρίνει ποιος θα πάει στο Champions League. Και σαν αυτό, παράλληλα, που θα κρίνει ποιος θα έχει τον Ιταλό τερματοφύλακα την επόμενη σεζόν. Ολα τα ρεπορτάζ τις τελευταίες εβδομάδες, άλλωστε, έγραφαν για τους Τορινέζους και την πρόταση των 10 εκατ. ευρώ ετησίως. Μια πρόταση, όμως, για την οποία υπήρχαν δύο προϋποθέσεις.

Η πρώτη ήταν να βγει η Γιούβε στο Champions League. Η δεύτερη ήταν να βρει ομάδα για τον Βόιτσεκ Σέζνι. Αφήνοντας στην άκρη το δεύτερο, εστιάζουμε στο πρώτο. Η Γιουβέντους, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι στο Champions League τη νέα σεζόν. Αρα είναι εξαρετικά δύσκολο να φανταστεί κάποιος ότι θα προσφέρει 10 εκατ. ευρώ ετησίως στον Ιταλό πορτιέρε.

Για τους Τορινέζους υπάρχουν άλλα θέματα, πιο σημαντικά, να ασχοληθούν πλέον. Και δεδομένα, αν μείνουν εκτός 4άδας, θα αλλάξουν κάποια πράγματα στον οικονομικό τομέα. Ο Ραϊόλα, επομένως, έρχεται σε δύσκολη θέση απέναντι στους Ροσονέρι. Με δεδομένο, επίσης, ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ανανέωσε με τον Κέιλορ Νάβας, εναλλακτικές δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει κάποια μεγάλη ομάδα αυτή τη στιγμή που να ψάχνει τερματοφύλακα.

Η Μίλαν, επομένως, έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση Ντοναρούμα πλέον. Προσφέρει 8 εκατ. ευρώ ετησίως και αυτή η πρόταση είναι μονόδρομος για τον Ραϊόλα. Ο οποίος, βέβαια, μπορεί να επιμείνει σε ό,τι αφορά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Να είναι, δηλαδή, για δύο χρόνια. Πράγμα που σημαίνει ότι του χρόνου μπορεί να πρέπει να γίνουν ξανά συζητήσεις. Ισως.

Μοιάζει σχεδόν σίγουρο, όμως, πλέον ότι ο Ντοναρούμα θα είναι στη Μίλαν και τη νέα σεζόν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ