Μίλαν – Λάτσιο – Φιορεντίνα: Ιταλός πλάγιος μπακ στο στόχαστρο

Κοινό μεταγραφικό στόχο για το αριστερό άκρο της άμυνας φέρονται να έχουν οι Μίλαν, Λάτσιο και Φιορεντίνα.

Ο Ιανουάριος απέχει ακόμη αλλά όχι τόσο πολύ όσο δείχνει το ημερολόγιο. Οχι για τις ομάδες, δηλαδή, που κάνουν ήδη τον σχεδιασμό τους. Και κατ’ επέκταση τις επαφές τους με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι Ροσονέρι, οι Λατσιάλι και οι Βιόλα συνδέονται με τον ίδιο παίκτη. Υπάρχουν, δηλαδή, δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι και οι τρεις έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Φιλολογικό προς το παρόν, αν και είναι γνωστά τα οικονομικά δεδομένα.

Ο παίκτης είναι ο Φάμπιο Παρίζι, ο 21χρονος αριστερός μπακ της Εμπολι, διεθνής με την U21 της Ιταλίας. Αρχικά γράφτηκε ότι τον παρακολουθεί η Φιορεντίνα, μετά ότι η Μίλαν τον θέλει για αναπληρωματικό του Ερναντέζ και τώρα ότι η Λάτσιο τον θέλει για βασικό. Και αυτό ίσως κάνει και τη διαφορά. Ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλει έναν κανονικό αριστερό μπακ και όχι να αναγκάζεται να βάζει εκεί τον Μάρουσιτς. Ετσι, η διοίκηση των Λατσιάλι έκανε μια πρώτη κουβέντα με αυτή της Εμπολι, η οποία γνωστοποίησε και τις απαιτήσεις της: 10 εκατ. ευρώ.

Ποσό το οποίο μπορεί να αυξηθεί αν όντως κάνουν επίσημη κίνηση και οι τρεις ομάδες. Προς το παρόν, πάντως, οι Ιταλοί βλέπουν σαν φαβορί τους Λατσιάλι. Θεωρούν ότι το πιο πιθανό είναι να είναι αυτοί που θα επιμείνουν περισσότερο, με τον Κλαούντιο Λοτίτο να φέρεται αποφασισμένος να κάνει πράξη τις επιθυμίες του Σάρι στα μεταγραφικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ