Μίλαν – Κεσί: Οι προτάσεις από Αγγλία και το «πραξικόπημα» του μάνατζερ

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φρανκ Κεσί με τη Μίλαν είναι ανοιχτό, την ίδια ώρα που ο μάνατζέρ του δέχεται προτάσεις από αγγλικές ομάδες.

Στις υποθέσεις των Τζίτζιο Ντοναρούμα και Χακάν Τσαλχάνογλου, οι οπαδοί των Ροσονέρι πικράθηκαν αλλά ήταν ξεκάθαροι: Φταίνε οι παίκτες. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία γκρίνια προς την πλευρά της διοίκησης. Δεν θα είναι πάντα έτσι, όμως, αν οι Μιλανέζοι χάνουν παίκτες ως ελεύθερους. Και ειδικά στην περίπτωση του Κεσί, η Μίλαν είναι υποχρεωμένη να έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Μιλάμε, άλλωστε, για τον καλύτερο χαφ της ομάδας. Για τον καλύτερο παίκτη της, κατά πάσα πιθανότητα, την τελευταία σεζόν. Μιλάμε όμως και για έναν παίκτη που αρέσει σε πολλούς εκτός Ιταλίας. Και ειδικά στην Premier League, πρωτάθλημα που φέρεται να του αρέσει πολύ. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι κάνουν λόγο για προτάσεις από Αγγλία. Για σημαντικές προτάσεις, όπως γράφει χαρακτηριστικά η Gazzetta dello Sport.

Στο συγκεκριμένο Μέσο υπάρχει σήμερα και μια δήλωση του Τζορτζ Ατανγκάνα, του μάνατζερ του Κεσί. «Μόνο ένα πραξικόπημα μπορεί να διώξει τον Πρόεδρο από τη Μίλαν», ήταν η ατάκα του. Ατάκα με την οποία… έπαιξε με το «Presidente», το οποίο είναι το παρατσούκλι του παίκτη. Ατάκα, παράλληλα, που δείχνει ξεκάθαρα ότι επιθυμία του Κεσί είναι να παραμείνει Ροσονέρο.

Για να γίνει, όμως, αυτό θα πρέπει οι Μιλανέζοι να ανεβάσουν την προσφορά τους. Ο Ιβοριανός χαφ παίρνει 2,2 εκατ. ευρώ ετησίως και θέλει περισσότερα από 5, την ώρα που οι Ροσονέρι προσφέρουν κοντά στα 4 εκατ. ευρώ. Υπάρχει απόσταση δηλαδή, η οποία θα πρέπει να καλυφθεί εντός του καλοκαιριού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ