Μίλαν – Ινσίνιε: Συνάντηση με τον μάνατζερ και περίεργες φήμες

Στα γραφεία της Μίλαν ήταν το απόγευμα της Τετάρτης ο μάνατερ του Λορέντσο Ινσίνιε, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν διάφορα σενάρια.

Στις 17 Μαρτίου, πριν τρεις εβδομάδες, το italians.gr έγραφε για τον αρχηγό της Νάπολι. Εγραφε, συγκεκριμένα, ότι η πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του δεν τον ικανοποιεί. Ο 30χρονος διεθνής άσος δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2022 και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανανεώσει. Αν όχι, τότε τα πάντα θα είναι ανοιχτά για το μέλλον του…

Μπορεί, τώρα, να υποθέσει κανείς ότι το μέλλον του θα είναι στο Μιλάνο; Δύσκολο να το πει κάποιος, επειδή είναι δύσκολο να τον σκεφτεί με άλλη ιταλική φανέλα. Τίποτα δεν είναι και απίθανο όμως. Ειδικά μετά τη συνάντηση του μάνατζερ του Ινσίνιε με τους ανθρώπους της Μίλαν. Συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του κλαμπ.

Ο Βιτσέντσο Πιζακάνε, για τον οποίο ο λόγος, βρέθηκε εκεί και αμέσως άρχισαν οι φήμες. Από την πλευρά των ροσονέρι πάντως, όταν έγινε γνωστή η συνάντηση, έπεσαν αμέσως οι τόνοι. Εθιμοτυπική επίσκεψη, χαρακτήρισαν την κίνηση του Πιζακάνε να πάει στα γραφεία τους. Και μπορεί όντως να είναι έτσι. Ή να συζήτησαν για κάποιον άλλο παίκτη. Δεν εκπροσωπεί μόνο τον αρχηγό της Νάπολι, άλλωστε.

Πιο πιθανό το εξωτερικό αν υπάρξει ναυάγιο με τους παρτενοπέι

Το όνομα του Ινσίνιε, όμως, είναι αυτό που προκαλεί θόρυβο, ειδικά αν συνδέεται με άλλη ιταλική ομάδα, με τη Μίλαν στην προκειμένη περίπτωση. Αν και η αλήθεια είναι πως δυσκολεύεται πολύ κανείς να δει πώς μπορεί να γίνει μια τέτοια μεταγραφή. Εννοούμε όσο ο παίκτης δεσμεύεται με τους παρτενοπέι. Θα έμπαινε σε μια τέτοια διαδικασία συζητήσεων ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις; Μόνο αν του πρόσφεραν τρελό ποσό.

Εκτός κι αν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του ναυαγήσουν οριστικά. Τότε, σε μια τέτοια περίπτωση, ο Ινσίνιε θα μπορούσε να πάει στη Μίλαν ως ελεύθερος του χρόνου. Ή θα μπορούσε να φύγει με μεταγραφή από φέτος, αλλά πιο εύκολα σε ομάδα του εξωτερικού παρά της Ιταλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ