Μίλαν – Ιμπραΐμοβιτς: Γιατί δεν είναι σίγουρη η ανανέωση του συμβολαίου

Η Μίλαν είναι ευτυχισμένη με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως και αυτός με τη Μίλαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουν σίγουρα μαζί.

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Σουηδός σταρ επέστρεφε στο Μιλάνο, 7,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του, έχοντας ως αποστολή το να δώσει εμπειρία στην νεανική ομάδα που χτίζουν οι ροσονέρι και να βοηθήσει φυσικά τόσο στα ομαδικά αποτελέσματα όσο και στην ατομική βελτίωση του κάθε παίκτη. Οπως και έχει συμβεί, δηλαδή, όπως τονίζουν συνεχώς στις δηλώσεις τους οι Πάολο Μαλντίνι, Στέφανο Πιόλι και συμπαίκτες.

Ολοι αυτοί, φυσικά, θέλουν να έχουν μαζί τους, δίπλα τους τον Ιμπραΐμοβιτς για πολύ καιρό ακόμη, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky Italia, οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του Ζλάταν έχει παραταθεί για κάποιους μήνες, αφού αυτή είναι η επιθυμία του και φυσικά γίνεται σεβαστή από το κλαμπ. Ο λόγος έχει να κάνει με την κατάσταση του Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος παραμένει εκτός δράσης εδώ και καιρό -περισσότερο από ό,τι αναμενόταν αρχικά- λόγω μυικών προβλημάτων και αυτό κάτι δείχνει.

Οσο παικταράς κι αν είναι ο Ιμπραΐμοβιτς, όση προσωπικότητα κι αν έχει ή όση διαφορά κι αν κάνει, ο χρόνος περνάει για όλους και στα 39 του χρόνια δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα καταφέρει να παραμείνει και του χρόνου, όταν θα γίνεται 40, σε επίπεδο αντάξιο του ονόματός του. Ετσι, υποστηρίζει το Sky Italia, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μη βιαστούν να δεσμευτούν και για την επόμενη σεζόν αλλά να περιμένουν λίγους μήνες για να δουν πώς θα πάνε τα πράγματα και κυρίως πώς θα αισθάνεται ο Ιμπραΐμοβιτς.

Οπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος, άλλωστε, το περασμένο καλοκαίρι είχε αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν αλλά τελικά άλλαξε γνώμη. Γι’ αυτό, λοιπόν, θεωρεί τώρα πως το καλύτερο είναι να μη βιαστεί από τον ενθουσιασμό για την πορεία της ομάδας αλλά να περιμένει για να δει πώς θα αισθάνεται και αν θα… το έχει ακόμη, πριν πάρει την οριστική απόφασή του.

Δεν χρειάζεται να είναι μάντης, πάντως, κάποιος, για να πει ότι αν οι ροσονέρι αντέξουν ως το τέλος και κατακτήσουν το scudetto, ο Ιμπραΐμοβιτς θα αποφασίσει ότι είναι το τέλειο timing για να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ως πρωταθλητής. Για την ακρίβεια, χρησιμοποιώντας δικά του λόγια, με το πιο όμορφο πρωτάθλημα της καριέρας του!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ