Μίλαν – Γιουβέντους: Οι 11άδες των Πιόλι και Αλέγκρι

Μίλαν και Γιουβέντους αφήνουν πίσω το Champions League γιατί έχουν μπροστά τους το ραντεβού στο Σαν Σίρο.

Η εβδομάδα μέχρι στιγμής ήταν καλύτερη για τους Μπιανκονέρι. Η βαθμολογία της Serie A, όμως, είναι καλύτερη για τους Ροσονέρι. Αμφότερες, πάντως, δεν έχουν την άνεση να πετάνε βαθμούς, οπότε η κόντρα τους αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Μίλαν υποδέχεται τη Γιουβέντους σε ένα ματς που θα επηρεάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά νικητή και ηττημένο, με τους δύο προπονητές να έχουν καταλήξει στην 11άδα. Ή να έχουν σχεδόν καταλήξει, αφού φέρεται να παίζεται μια θέση στους γηπεδούχους.

Για τη Μίλαν, λοιπόν, τα τελευταία νέα είναι τα εξής: Ο Ερναντέζ προπονήθηκε για 2η σερί μέρα κανονικά με το γκρουπ και είναι διαθέσιμος. Από εκεί και πέρα, παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Ντίαθ και Ντε Κετελάρε. Η 11άδα που δίνουν οι Ιταλοί, είναι η εξής: Ταταρουσάνου, Ντεστ, Καλούλου, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Μπενασέρ, Κρούνιτς, Ντε Κετελάρε, Λεάο, Ζιρού. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο, όχι και το πιο πιθανό, της εξής αλλαγής: Ο Καλούλου δεξί μπακ αντί του Ντεστ και ο Γκάμπια στο κέντρο της άμυνας.

Για τη Γιουβέντους, η οποία δεν θα έχει τον τιμωρημένο Ντι Μαρία, τα τελευταία νέα είναι τα εξής: Ο Μίλικ αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα, από την οποία αναμένεται να απουσιάσει ο Παρέδες. Παίζεται μία θέση στο κέντρο ανάμεσα σε Λοκατέλι και ΜακΚένι, με τον Ιταλό να είναι το φαβορί. Ο Αλέγκρι φέρεται να έχει καταλήξει στο 4-4-2 και η 11άδα που δίνουν οι Ιταλοί είναι η εξής: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπρέμερ, Αλεξ Σάντρο, Κουαδράδο, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Βλάχοβιτς, Μίλικ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ