Η Μίλαν ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για χαφ της Γιουβέντους

Μίλαν και Γιουβέντους είναι πιθανό να συνεργαστούν μεταγραφικά, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σημερινά ρεπορτάζ στον ιταλικό Τύπο.

Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να συμβαίνει σε άλλες χώρες, στην Ιταλία οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν πρόβλημα να συνεργαστούν. Και αναφερόμαστε στο μεταγραφικό κομμάτι, γιατί σε θέματα της Λίγκας συνήθως δυσκολεύονται να συμφωνήσουν. Σε θεματα μεταγραφών, όμως, τούς είναι πιο εύκολο, όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Και ενδέχεται να αποδειχθεί ακόμη μία, αν πιστέψουμε σημερινά ρεπορτάζ, όπως αυτό της Gazzetta dello Sport.

Τι γράφει η ιταλική εφημερίδα; Οτι η Μίλαν σκέφτεται να κάνει κίνηση για παίκτη της Γιουβέντους. Συγκεκριμένα για χαφ. Και ακόμη πιο συγκεκριμένα για τον Ααρον Ράμσεϊ. Οι Ροσονέρι, ως γνωστόν, αναζητούν παίκτη ή παίκτες για τα χαφ. Οι Μπιανκονέρι, ως γνωστόν, θέλουν να ελαφρύνουν το ρόστερ. Τόσο ποσοτικά, όσο και… οικονομικά. Ετσι, η Gazzetta dello Sport βλέπει ότι υπάρχουν πιθανότητες οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν για δανεισμό. Με ή χωρίς οψιόν αγοράς.

Τα περισσότερα ερωτηματικά, πάντως, για κάποον τρίτο, αφορούν τους Μιλανέζους και όχι τους Τορινέζους. Εννοούμε ότι ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους, μοιάζει πιο λογικό το να θέλουν να δώσουν τον Ουαλό οι Μπιανκονέρι, παρά το να τον θέλουν οι Ροσονέρι. Οχι ότι δεν είναι καλός παίκτης, αλλά δεν το δείχνει ποτέ. Ή μάλλον το δείχνει σπάνια και ο λόγος δεν είναι αγωνιστικός. Το πρόβλημα είναι οι συνεχείς τραυματισμοί.

Ο Ράμσεϊ λείπει από πολλά παιχνίδια κάθε χρόνο αφού είναι ευπαθής και η Γιούβε από τον Μάιο ψάχνει ομάδα. Να είναι η Μίλαν αυτή; Θα φανεί τις προσεχείς μέρες. Προς το παρόν, κρατάμε το συγκεκριμένο σενάριο και αναμονή για τις όποιες εξελίξεις…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ