Μίλαν: Δύο μυικοί τραυματισμοί – Αγωνία για τις ματσάρες που έρχονται

Δύο μυικοί τραυματισμοί προκαλούν ανησυχία στη Μίλαν, αφού με την επανέναρξη της δράσης έχει μπροστά της μεγάλα παιχνίδια.

Οι Ροσονέρι ηττήθηκαν από τη Νάπολι στο Σαν Σίρο στο τελευταίο παιχνίδι, χωρίς όμως αυτό να βαρύνει το κλίμα. Τόσο επειδή είναι ακόμη πολύ νωρίς, όσο κι επειδή η εμφάνιση της ομάδας ήταν καλή. Η ήττα, επομένως, θεωρείται «μεμονωμένο γεγονός» για τους Μιλανέζους, οι οποίοι σκέφτονται τη συνέχεια. Σκέφτονται, για την ακρίβεια, τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν με την επιστροφή στη δράση. Παιχνίδια από τα οποία ενδέχεται να απουσιάσουν δύο βασικότατοι παίκτες της ομάδας του Στέφανο Πιόλι.

Συγκεκριμένα, στη Μίλαν αυτή τη στιγμή υπάρχει ανησυχία για τους Σάντρο Τονάλι και Τεό Ερναντέζ. Ο πρώτος είναι στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας αλλά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στη βάση του. Ο λόγος είναι οι ενοχλήσεις που νιώθει και για τις οποίες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Ο Γάλλος, από την άλλη, έχει ήδη τεθεί νοκ άουτ και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα. Γεγονός που δεν αρέσει και τόσο στον Πιόλι, αλλά δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς.

Και η ανησυχία υπάρχει επειδή η Μίλαν με την επανέναρξη παίζει στην έδρα της Εμπολι και μετά έχει τρία μεγάλα ματς μέσα σε έξι μέρες: Εκτός με Τσέλσι, εντός με Γιουβέντους, εντός με Τσέλσι. Παιχνίδια σημαντικά για τη Serie A και το Champions League, με τους Ροσονέρι να μη θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο απουσίας των Τονάλι – Ερναντέζ ή έστω ενός εκ των δύο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ