Μίλαν: Αλλαγή δεδομένων για τον Ρομανιόλι μετά το ντέρμπι

Η ήττα από την Ιντερ βάρυνε το κλίμα στη Μίλαν, η οποία προβληματίζεται για τον Αλέσιο Ρομανιόλι.

Στη φάση του 0-1, ο Λουκάκου του ξέφυγε στο σπριντ πολύ εύκολα. Στη φάση του 0-3, δεν εμποδίζε καθόλου τον Βέλγο πριν σουτάρει. Ο αρχηγός των ροσονέρι είναι μέσα στα δύο από τα τρία γκολ και η βαθμολογία του σήμερα είναι πολύ χαμηλή.

Το σύνολο του ιταλικού Τύπου κατατάσσει τον Ρομανιόλι στους χειρότερους της Μίλαν στο ντέρμπι κορυφής, συνεχίζοντας τις εμφανίσεις που προβληματίζουν. Σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, άλλωστε, ο Σίμον Κίερ είναι αυτός που έχει ξεχωρίσει ως ο ηγέτης της άμυνας. Και όλα αυτά, προκαλούν πονοκέφαλο και ενόψει των συζητήσεων για το νέο συμβόλαιο.

Με βάση το υπάρχον, ο Ρομανιόλι που δεσμεύεται με τη Μίλαν ως το 2022, παίρνει 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο Μίνο Ραϊόλα, λένε τα ρεπορτάζ, ζητάει τουλάχιστον 5 εκατ. για να μπουν υπογραφές. Αυτό το ποσό, όμως, είνα αμφίβολο αν σκοπεύουν να το δώσουν οι ροσονέρι.

Οι σκέψεις του Πιόλι

Η Gazzetta dello Sport γράφει σήμερα ότι η διοίκηση των ροσονέρι παίρνει χρόνο. Οτι θέλει να σκεφτεί πολύ καλά τι θα κάνει με την περίπτωση του Ρομανιόλι. Ο οποίος, συμπληρώνει η εφημερίδα, είναι 26 ετών πλέον και δεν έχει εξελιχθεί ακόμη τόσο όσο αναμενόταν. Ακόμη ένας λόγος, βασικός, που προβληματίζει τους διοικούντες σε ό,τι αφορά το ποσό που θα προσφέρουν.

Την ίδια ώρα, ο Στέφανο Πιόλι φέρεται να σκέφτεται να του δώσει λίγο χρόνο. Να τον αφήσει εκτός 11άδας σε ένα-δύο παιχνίδια, ώστε να δουλέψει με μεγαλύτερη ηρεμία στις προπονήσεις. Μέχρι τον Οκτώβριο, άλλωστε, ήταν εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το σίγουρο είναι ένα. Ο Ρομανιόλι πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος από εδώ και πέρα, βοηθώντας τη Μίλαν ως το τέλος της σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση, τα χρήματα που ζητάει ο Ραϊόλα δύσκολα θα τα προσφέρουν οι ροσονέρι. Και τότε δεν θα πρέπει να αποκλείεται τίποτα…

Διαβάστε τα νέα της Μίλαν στο italians.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ