Μετράει αντίστροφα ο Φονσέκα στη Ρόμα – Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

Σε αλλαγή προπονητή θα προχωρήσει η Ρόμα στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, αφού ο Πάουλο Φονσέκα χάνει συνεχώς πόντους.

Αυτό το «χάνει συνεχώς πόντους» σημαίνει πως η διοίκηση απογοητεύεται, αλλά είναι και κυριολεκτικό. Ισοπαλία με τη Μπενεβέντο, ήττα από τη Μίλαν και αντί να πλησιάσουν στη 2η θέση οι τζαλορόσι, έπεσαν στην 5η. Αρκετό, ως γεγονός, για να αρχίσουν ξανά τα σενάρια στην ιταλική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με αυτά, ο Νταν Φρέντιν έχει αποφασίσει την αλλαγή προπονητή στο τέλος της σεζόν. Κάποιοι μάλιστα, όπως η Corriere dello Sport, πιστεύουν ότι αυτό θα γίνει ακόμη κι αν η ομάδα τερματίσει στην 4άδα. Οι ήττες της Ρόμα στα μεγάλα ματς έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Φονσέκα και η διοίκηση δεν τον εμπιστεύεται.

Δεν θεωρεί, δηλαδή, ότι είναι ο κατάλληλος προπονητής για να χτίσει μια ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους. Γιατί αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης. Και αφού είναι αυτός, το μεγάλο τους όνειρο είναι ένας προπονητής που ξέρει από τίτλους: Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκι.

Θα είναι εύκολο; Οχι. Σύμφωνα με κάποιους στην Ιταλία, άλλωστε, ο πρώην προπονητής της Γιουβέντους περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με κάποιους στη Ρώμη, όμως, περιμένει να δει και την πρόταση των τζαλορόσι. Ρόμα και Αλέγκρι έχουν ήδη κάνει μία (ή και περισσότερες) συζητήσεις και το θέμα έχει μείνει ανοιχτό.

Πλην του Μαξ, από την Ιταλία παίζει και το όνομα του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος όμως είναι και στη λίστα των Νάπολι και Φιορεντίνα. Οπως και να έχει, όσο πλησάζουμε στο τέλος της σεζόν, τα σενάρια θα αυξηθούν. Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Φονσέκα ανανεώνεται αυτομάτως, με βάση σχετικό όρο, αν η Ρόμα βγει στο Champions League.

Διαβάστε τα νέα της Ρόμα στο italians.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ