Η Λάτσιο πήρε τη νίκη με 3-0 στα χαρτιά και η Τορίνο κάνει έφεση

Ο αγώνας της Λάτσιο με την Τορίνο, όπως αναμενόταν, δεν έγινε και η συνέχεια από εδώ και πέρα είναι γνωστή πλέον.

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Πάολο Νταλ Πίνο, το είπε από τη Δευτέρα: «Το ματς δεν μπορεί να γίνει επειδή υπάρχει το δεδικασμένο από το Γιουβέντους – Νάπολι». Τι πιο λογικό, επομένως, από το να ανακοινώσει την αναβολή του παιχνιδιού η Serie A; Κι όμως, αποφάσισαν να μην το κάνουν.

Η Λίγκα ανακοίνωσε ότι το ματς θα γίνει, αλλά με την Τορίνο να μην ταξιδεύει για Ρώμη, η Λάτσιο παίρνει νίκη με 3-0. Η οποία «νίκη» θα ακυρωθεί μετά την έφεση που θα ασκήσει η γκρανάτα. Ο λόγος για τον οποίο δεν ταξίδεψε στη Ρώμη, άλλωστε, είναι αυτός για τον οποίο δεν είχε ταξιδέψει η Νάπολι στο Τορίνο: Απαγόρευση από το γραφείο Υγείας της Περιφέρειας.

Με δεδομένο ότι όλοι ήξεραν και ξέρουν τι θα γίνει, η Λίγκα θα μπορούσε να αποφύγει όλο αυτό το… θέατρο. Δεν κάνει καλό και στην εικόνα της Serie A προς τον υπόλοιπο κόσμο, άλλωστε. Αυτοί, όμως, αποφάσισαν διαφορετικά.

Ετσι, είδαμε τη Λάτσιο να ανακοινώνει 11άδα ενώ η Τορίνο ήταν στο… Τορίνο. Και τώρα θα δούμε τη γκρανάτα να κάνει έφεση και να δικαιώνεται, με βάση το δεδικασμένο που έχει δημιουργηθεί. Είναι να απορείς, δηλαδή, για τον λόγο για τον οποίο θέλουν αυτή την αρνητική εικόνα για το πρωτάθλημα.

Προς 17 Μαρτίου το Γιουβέντους – Νάπολι

Την ίδια ώρα, αναμένεται με ενδιαφέρον το πότε θα ορίσουν ημερομηνία για το Γιουβέντους – Νάπολι. Ενα ματς που έπρεπε να γίνει αρχές Οκτωβρίου και φτάσαμε Μάρτιο χωρίς να ξέρουμε πότε θα γίνει… Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, επικρατέστερη ημερομηνία είναι η 17η του μήνα, αλλά οι παρτενοπέι φέρονται να αντιδρούν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ