Λάτσιο – Ιντσάγκι: Η διαφωνία για το νέο συμβόλαιο και τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν

Η Λάτσιο θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σιμόνε Ιντσάγκι που λήγει το καλοκαίρι. Θα το κάνει;

Οταν το καλοκαίρι του 2016 ο Κλαούντιο Λοτίτο αποφάσιζε να παραδώσει στον Ιντσάγκι την ομάδα, έχοντας βαρεθεί τα μπρος-πίσω του Μαρσέλο Μπιέλσα, σίγουρα πίστευε ότι έκανε καλή επιλογή αλλά μάλλον ούτε ο ίδιος δεν θα περίμενε τέτοια αποτελέσματα.

Κατάκτηση κυπέλλου, κατάκτηση Σούπερ Καπ, έξοδος στο Champions League, πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης… Μόνο πρωτάθλημα δεν κατέκτησε η Λάτσιο με τον Σιμόνε στον πάγκο και αν δεν προέκυπτε ο κορονοϊός μπορεί και να το κατακτούσε πέρυσι. Ποιος ξέρει…

Δεν υπάρχει, επομένως, η παραμικρή αμφιβολία για το αν ο Ιντσάγκι είναι επιτυχημένος σε αυτά τα 4,5 χρόνια, αλλά υπάρχει αμφιβολία -μικρή ή μεγάλη θα φανεί τα προσεχή 24ωρα- για το αν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι του 2021.

Τα ρεπορτάζ από Ρώμη λένε ότι Λοτίτο και Ιντσάγκι θα συναντηθούν πριν την πρωτοχρονιά για να συζητήσουν το θέμα του νέου συμβολαίου, όπου ήδη έχει παρατηρηθεί απόσταση ανάμεσα σε αυτά που προσφέρει η διοίκηση και αυτά που θέλει ο προπονητής, μετά την πρώτη επαφή που είχε ο τελευταίος με τον Ιγκλι Τάρε.

Τώρα, με τον Λοτίτο, η συζήτηση θα είναι πιο… σοβαρή και πέρα από την οικονομική διαφορά που υπάρχει και η οποία δύναται να καλυφθεί, υπάρχουν άλλα ανοιχτά ζητήματα που θα πρέπει να κλείσουν. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Ιταλούς, αυτά τα ζητήματα είναι τα εξής…

– Με τον Λούλιτς εκτός δράσης για ένα χρόνο και με δεδομενο ότι θα φύγει το καλοκαίρι, ο Ιντσάγκι θέλει οπωσδήποτε την απόκτηση ενός αριστερού μπακ-χαφ.

– Στο κέντρο της άμυνας της Λάτσιο, ο προπονητής θέλει την απόκτηση ενός δεξιοπόδαρου στόπερ, ώστε να μπορεί να κάνει rotation με τους Λουίς Φελίπε και Πάτρικ. Αυτή τη στιγμή έχει μόνο αριστεροπόδαρους (Χουντ, Ράντου, Ατσέρμπι).

– Ο Ιντσάγκι θεωρεί κομβικής σημασίας το να αποκτηθεί ένας επιθετικός χαφ, ο οποίος θα δίνει ποιότητα και έξτρα επιλογές στο δημιουργικό κομμάτι. Αυτός ο παίκτης θα ήταν ο Νταβίντ Σίλβα, αν δεν έκανε πίσω την τελευταία στιγμή το καλοκαίρι, επιλέγοντας τη Σοσιεδάδ.

– Υπάρχει μουρμούρα στα αποδυτήρια επειδή ο Καϊσέδο δεν παίρνει όσο χρόνο συμμετοχής θα έπρεπε. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι επειδή… πρέπει να παίζει ο Μουρίκι, ο οποίος απογοητεύει ως τώρα, από τη στιγμή που ο Τάρε έδωσε 20 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί. Ο Ιντσάγκι θέλει να λυθεί αυτό το θέμα με τη διοίκηση και να μη νιώθει το παραμικρό «βάρος» όταν καλείται να επιλέξει ανάμεσα στους δύο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ