Λάτσιο: Εξαφανισμένος ο Λουίς Αλμπέρτο και έξαλλος ο Λοτίτο

Θέμα με τον Λουίς Αλμπέρτο έχει προκύψει, ξανά, στη Λάτσιο, αφού ο Ισπανός δεν έχει επιστρέψει ακόμη στη Ρώμη για την προετοιμασία.

Ο Ισπανός επιθετικός μέσος θα έπρεπε να ήταν από προχθές στη Ρώμη, για να παρουσιαστεί χθες στο προπονητικό κέντρο. Τελικά δεν εμφανίστηκε ούτε προχθές, ούτε χθες και δεν αναμένεται να το κάνει ούτε σήμερα. Ο λόγος; Μυστήριο, υπό την έννοια πως η δικαιολογία του, μάλλον δεν μπορεί να στέκει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Λουίς Αλμπέρτο είπε στους ανθρώπους της Λάτσιο ότι έχει περισσότερες μέρες άδειας επειδή πήρε λιγότερες πέρυσι…

Κάτι τέτοιο, μάλλον δεν ακούγεται λογικό, δεν στέκει σαν δικαιολογία. Αντιθέτως, υποστηρίζουν τα ίδια ρεπορτάζ, στη Ρώμη φοβούνται μήπως παίζει κάτι μεταγραφικό. Μήπως ο Ισπανός έχει πρόταση από ομάδα που παίζει στο Champions League και θέλει να πιέσει καταστάσεις. Πριν λίγο καιρό, άλλωστε, στην πατρίδα του έγραφαν για ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ. Ακόμη και έτσι να είναι όμως, στη Λάτσιο δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συζητήσουν για πώληση του Λουίς Αλμπέρτο.

Είναι διατεθειμένοι, όμως, να συζητήσουν μαζί του με στόχο να τα βρουν, να κλείσει το θέμα ήρεμα. Αυτό είπε και ο Μαουρίτσιο Σάρι στην επίσημη παρουσίασή του, όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Θα έπρεπε να έχει έρθει στη Ρώμη αλλά δεν ήρθε. Είναι ένα πρόβλημα της διοίκησης. Από ηθικής άποψης, σε ό,τι αφορά εμένα, περιμένω να έρθει και να μιλήσει μαζί μου και με την ομάδα. Αν μας πείσει, το πρόβλημα λύθηκε. Αν όχι, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη τόσο σε μένα όσο και στην ομάδα», είπε ο Ιταλός προπονητής.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Ο Κλαούντιο Λοτίτο, πάντως, δεν είναι τόσο ήρεμος όσο ο Σάρι. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο πρόεδρος των Λατσιάλι είνα έξαλλος με τον Ισπανό, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο ανανέωσε το συμβόλαιο ως το 2025. Και είναι έξαλλος επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λουίς Αλμπέρτο δημιουργεί θέμα. Το είχε κάνει την περσινή σεζόν, όταν είχε δηλώσει ότι οι παίκτες των Λατσιάλι ήταν απλήρωτοι, εκνευρίζοντας ξανά τον πρόεδρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ