Κράζουν Λουκάκου οι ultras της Ιντερ – «Γονάτισες στο χρήμα…»

Ο Ρομέλου Λουκάκου είπε «ναι» στην Τσέλσι παρά την αγάπη που εξέφραζε για την Ιντερ, οι ultras της οποίας παίρνουν αποστάσεις και από αυτόν πλέον.

Η μεταγραφή του Βέλγου φορ στην Τσέλσι θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών. Ηδη, άλλωστε, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο Μιλάνο και πέταξε για Λονδίνο. Ο Λουκάκου θα παίρνει 15 εκατ. ευρώ στην Αγγλία, η Ιντερ θα πάρει 115 εκατ. ευρώ και οι οπαδοί της πήραν τις… μπογιές. Γιατί; Για να σβήσουν την τοιχογραφία του Big Rom έξω από την curva Nord στο Μεάτσα. Και καθώς έσβηναν αυτό που είχαν ζωγραφίσει προς τιμήν του, έβγαλαν και μια ανακοίνωση.

Ανακοίνωση με την οποία τα χώνουν και σε αυτόν, αφού για να γίνει η μεταγραφή δεν αρκούσε η θέληση της Suning. Επρεπε να το θελει και ο ίδιος και τελικά το ήθελε. Παρά το γεγονός ότι μόλις λίγες μέρες πριν δήλωνε ευτυχισμένος στο Μιλάνο και ότι αγαπάει τους Νερατζούρι.

Ας δούμε τι αναφέρει η ανακοίνωση των ultras της Ιντερ για τον Λουκάκου…

«Δουλειές σε εξέλιξη… Θεϊκό, πλέον, στο ποδόσφαιρο είναι μόνο η σχέση ανάμεσα στη φανέλα και τους οπαδούς. Παίκτες, διοικήσεις και προπονητές είναι απλά εργαλεία, δεν είναι η ουσία. Αυτοί περνάνε, εμείς μένουμε. Ιντερίστα ξύπνα! Αγαπητέ Λουκάκου, από εσένα περιμέναμε πιο έντιμη και ειλικρινή συμπεριφορά.

Αλλά, παρά το γεγονός ότι σε καλωσορίσαμε και προστατεύσαμε σαν γιο, σαν έναν από εμάς, αποδείχθηκες κι εσύ σαν όλους τους άλλους. Γονάτισες μπροστά στα λεφτά. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα, αν και η απληστία δεν αποδίδει πάντα.

Τώρα θα… τραβήξουμε κουπί όλοι προς την ίδια κατεύθυνση, γιατί αλλιώς, για όσους παραμένουν, το μήνυμα είναι αρκετά ξεκάθαρο: “ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧ…”. Χαμηλά το κεφάλι και δουλέψτε. Η ΙΝΤΕΡ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ. CN69».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ