Κουαδράδο: Δεν ψήνεται η Γιουβέντους, ετοιμάζεται η Ιντερ

Ο Χουάν Κουαδράδο μένει ελεύθερος από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν και η Ιντερ φέρεται να σκέφτεται να κάνει κίνηση.

Το προσεχές καλοκαίρι είναι δεδομένο ότι στους Μπιανκονέρι θα κάνουν αλλαγές. Μία από αυτές, θα αφορά στην αποχώρηση κάποιων παικτών που μένουν ελεύθεροι. Ενας εξ αυτών, είναι και ο Κολομβιανός μπακ-χαφ-εξτρέν, ο οποίος βρίσκεται στο Τορίνο από το 2016. Τότε, ήταν 27 ετών, τον προσεχή Μάιο θα κλείσει τα 35. Και έχοντας συμπληρώσει 8ετία εκεί, οι άνθρωποι της Γιούβε θεωρούν ότι έχει κλείσει ο κύκλος του. Οτι δεν έχει κάτι άλλο να δώσει. Ετσι, όλα δείχνουν ότι ο Κουαδράδο θα φύγει ως ελεύθερος από τη Γιουβέντους και μπορεί να πάει στην… Ιντερ.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η Gazzetta dello Sport σε σημερινό ρεπορτάζ της. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρονται σε αυτό, οι Νερατζούρι σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτηση του Κολομβιανού. Ο Μπέπε Μαρότα, άλλωστε, έχει την καλύτερη εντύπωση για αυτόν και θεωρεί πως δεν θα είναι άσχημη προσθήκη. Ειδικά από τη στιγμή που θα αποκτηθεί ως ελεύθερος. Στο κάτω-κάτω, με βάση τη λογική τουλάχιστον, δεν θα προορίζεται για βασικός αλλά για να δώσει βάθος στο ρόστερ. Να αποτελεί μια έξτρα, ποιοτική, επιλογή για τον προπονητή. Είτε αυτός είναι ο Σιμόνε Ιντσάγκι είτε κάποιος άλλος.

Τους επόμενους μήνες επομένως και ειδικά από Ιανουάριο κι έπειτα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει αυτό το θέμα. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το μετά, την επόμενη ομάδα, γιατί η αποχώρηση από τους Μπιανκονέρι μοιάζει σίγουρη αυτή τη στιγμή. Ειδικά μετά τα όσα έγιναν πριν μήνες, όταν οι Τορινέζοι είχαν προτείνει επέκταση του συμβολαίου για να «σπάσουν» το ποσό για την εφορία, να διευκολυνθεί δηλαδή το κλαμπ, αλλά είχαν λάβει αρνητική απάντηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ