Καπέλο για Ζλάταν: «Πληρώνεται απ’ τη Μίλαν και πρέπει να σέβεται»

Το γεγονός ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα συμμετάσχει φέτος στο φεστιβάλ του Sanremo προκάλεσε την αντίδραση του Φάμπιο Καπέλο.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς για τους Ιταλούς δεκαετίες τώρα και δεν αλλάζει. Μέσα στα χρόνια, άλλωστε, έχουμε δει πολλές προσωπικότητες να παρευρίσκονται. Πέρυσι, για παράδειγμα, είχε πάει για μια βραδιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού ήταν συμπαρουσιάστρια η σύντροφος του.

Φέτος, το μουσικό φεστιβάλ του Sanremo θα γίνει το διάστημα 2-6 Μαρτίου και ξεχωριστός καλεσμένος είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, γεγονός που δεν αρέσει στον Καπέλο. Γιατί; Επειδή ο Σουηδός θα είναι εκεί και τις τέσσερις βραδιές. Έτσι ήθελε ο Ζλάταν, ο οποίος διαβεβαίωσε τη διοίκηση της Μίλαν ότι θα προπονείται από εκεί, με τον Καπέλο να γίνεται… έξαλλος.

«Εγώ δεν θα έδινα ποτέ άδεια σε παίκτη να πάει εκεί σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Πληρώνεται από το κλαμπ και πρέπει να έχει σεβασμό προς το κλαμπ και τους οπαδούς. Θα έπρεπε να του το απαγορεύσει η διοίκηση, με κάθε σεβασμό. Δεν μπορεί να μετακινείται συνεχώς ανάμεσα σε Sanremo και Milanello, τι σημαίνει θα προπονείται εκεί;», είπε αρχικά ο «Δον Φάμπιο» και πρόσθεσε.

«Ηθελε, λένε, οπωσδήποτε να πάει. Αν, όμως, είσαι ένας που μεταδίδει σοβαρότητα και επιθυμία για νίκη, το να δεχθείς να πας εκεί για τόσες μέρες έρχεται σε αντίθεση με όσα λες».

Το γεγονός ότι ο Καπέλο τα χώνει δημοσίως στον Ζλάταν, κάτι που δεν κάνουν πολλοί, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη πάντως. Ο ίδιος ο Σουηδός, άλλωστε, έχει πει ότι ο Ιταλός πρώην προπονητής ήταν ο σημαντικότερος της καριέρας του, αφού του έμαθε πολλά στη διετή συνεργασία τους στη Γιουβέντους

Διαβάστε τα νέα της Μίλαν στο italians.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ