Για Ιταλό τερματοφύλακα πάει η Μίλαν – Οι 2 που φεύγουν

Στο ρόστερ της Μίλαν θα γίνουν κάποιες αλλαγές το προσεχές καλοκαίρι και μία από αυτές θα αφορά τη θέση του τερματοφύλακα.

Τις τελευταίες μέρες τα ρεπορτάζ για τους Ροσονέρι περιστρέφονται γύρω από τον πορτιέρε. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον τραυματισμό του Μάικ Μενιάν. Ενα σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, ο οποίος έχει πλέον διαθέσιμους τους Ταταρουσάνου και Μιράντε. Δύο τερματοφύλακες που διανύουν την τελευταία τους σεζόν στους Μιλανέζους, αφού το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσουν. Τα συμβόλαιά τους, άλλωστε, λήγουν και στη Μίλαν σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα. Και σε αυτή την «επόμενη μέρα» δεν υπάρχουν αυτοί οι δύο.

Αντιθέτως, στο πλάνο των ανθρώπων των Ροσονέρι υπάρχει ο Μάρκο Σπορτιέλο. ο 30χρονος Ιταλός πορτιέρε της Αταλάντα, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του από τον Χουάν Μούσο. Και με το συμβόλαιό του να λήγει, επίσης, στο τέλος της σεζόν, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Μπέργκαμο. Για πού; Αγνωστο. Η Μίλαν, πάντως, επικοινώνησε μαζί του, βάζοντάς του την ιδέα. Τον ενημέρωσαν, δηλαδή, ότι τον καλοβλέπουν σαν αναπληρωματικό του Μενιάν. Από εκεί και πέρα, είναι δικό του θέμα αν θα ψηθεί με αυτή την προοπτική ή θα αναζητήσει κάποια μικρότερη ομάδα στην οποία θα έχει θέση βασικού.

Οπως και να έχει, η πρώτη επαφή έγινε και λογικά θα ακολουθήσουν κι άλλες προσεχώς. Με τη διοίκηση να κινείται ήδη τόσο για τον Ιανουάριο όσο και για το προσεχές καλοκαίρι και με τον Στέφανο Πιόλι να δουλεύει για την ομάδα ενόψει Εμπολι. Οι Ροσονέρι επιστρέφουν στη δράση το Σάββατο με αγώνα στην Τοσκάνη και το αγωνιστικό είναι πάντα η προτεραιότητα, χωρίς να παραβλέπει κανείς τα μεταγραφικά…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ