Η ιταλική ομάδα που θέλει τον Μπουφόν αν φύγει από τη Γιουβέντους

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν σκέφτεται σοβαρά αν θα μείνει ή όχι στη Γιουβέντους, την ώρα που τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από ιταλική ομάδα.

Οταν έσκασε το θέμα, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. Και όταν επιβεβαιώθηκε ότι όντως υπάρχει θέμα, η σκέψη όλων πήγε στο επόμενο βήμα: Αν ο Μπουφόν φύγει από τη Γιουβέντους, σε ποια ομάδα θα υπογράψει; Το μυαλό των περισσότερων πήγε στην Πάρμα, εκεί από όπου ξεκίνησε δηλαδή, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν παίζει. Αντιθέτως, παίζει η περίπτωση της… Αταλάντα!

Οπως αναφέρουν σημερινά ιταλικά ρεπορτάζ, οι Μπεργκαμάσκι παρακολουθούν το θέμα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν επικοινωνήσει με τον Μπουφόν. Του έχουν γνωστοποιήσει, δηλαδή, το ενδιαφέρον τους και περιμένουν. Τι; Αυτό που περιμένουν όλοι, με πρώτη τη Γιούβε. Την οριστική απόφαση του Τζίτζι δηλαδή. Αν θα συνεχίσει στους Μπιανκονέρι, αν θα σταματήσει την καριέρα του ή αν θα συνεχίσει αλλού.

Δημοσιογράφοι που είναι κοντά στον Μπουφόν τονίζουν ότι δεν έχει αποφασίσει τίποτα. Οτι αυτό θα γίνει μετά τον τελικό του Coppa Italia, στο τέλος της σεζόν δηλαδή. Δημοσογράφοι που είναι κοντά στη Γιουβέντους υποστηρίζουν ότι το κλαμπ μπορεί να μην του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Οπως και να έχει, το θέμα είναι ανοιχτό. Ο 43χρονος πορτιέρε ξέρει ότι θα τον περιμένει στο μέλλον, άμεσο ή λίγο πιο μακρινό, πόστο στους Τορινέζους.

Το θέμα είναι αν θα το αποδεχθεί αμέσως ή αν θα πάει σε κάποια άλλη ομάδα πρώτα. Και η Αταλάντα μπορεί να τον δελεάσει. Είναι δυνατή, πρωταγωνιστεί και μπορεί να παίζει και του χρόνου στο Champions League. Του προσφέρει, επομένως, τη δυνατότητα να ξαναπαίξει στην κορυφαία διοργάνωση ως βασικός. Μένει να φανεί, αν αυτό θα κάνει ή όχι τη διαφορά στην απόφαση του Μπουφόν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ