Η Ιντερ νίκησε και τον… Ιντσάγκι στη Φλωρεντία – «Μάλλον είχε πιει ο μίστερ»

Η Ιντερ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στο Αρτέμιο Φράνκι κόντρα στη Φιορεντίνα αλλά και κόντρα στις αποφάσεις του Σιμόνε Ιντσάγκι, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Είναι μια νίκη από αυτές που δείχνουν τον χαρακτήρα που έχει μια ομάδα. Μια νίκη που έρχεται λόγω της αυτοπεποίθησης, της σιγουριάς, ακόμη κι όταν τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Μια νίκη που δείχνει τη νοοτροπία πρωταθλήτριας. Της ομάδας, δηλαδή, που ξέρει ότι είναι δυνατή, δεν την πιάνει πανικός και ανατρέπει την κατάσταση. Ηταν, με λίγα λόγια, μια νίκη που αξίζει περισσότερους από τρεις βαθμούς. Και ήταν, παράλληλα, και μια νίκη που η Ιντερ την πήρε κόντρα στις σκέψεις του Σιμόνε Ιντσάγκι. Κόντρα στις αποφάσεις του. Γιατί αν ο ο προπονητής των Νερατζούρι έκανε αυτό που είχε αποφασίσει, τα πράγματα μπορεί να είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά.

Οι Μιλανέζοι ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 στο ημίχρονο. Μπήκαν στο δεύτερο, ισοφάρισαν στο 52′ με τον Νταρμιάν και προσπέρασαν στο 55′ με τον Τζέκο. Λεπτομέρεια: Στο 50′ είχε αποφασιστεί να βγουν και οι δύο! Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος στη συνέχεια, στις δηλώσεις του. Ο Ιντσάγκι δεν ήταν ικανοποιημένος από όσα έβλεπε από την Ιντερ και αποφάσισε να κάνει δύο αλλαγές. Να βγάλει Νταρμιάν και Τζέκο δηλαδή. Την απόφαση την πήρε στο 50′, στο 52′ ο Ιταλός έκανε το 1-1 και στο 55′ ο Βόσνιος το 1-2! Ο οποίος Βόσνιος σχολίασε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στις δηλώσεις του, τις αποφάσεις που είχε πάρει ο προπονητής του.

«Το καλοκαίρι δεν μας υπολόγιζαν…»

«Ναι, το ξέρω ότι είχε αποφασίσει να με βγάλει. Ισως είχε πιει, δεν ξέρω, θα ρωτήσω τον μίστερ μετά», είπε χαμογελαστός ο Τζέκο. Οπως χαμογελαστοί ήταν όλοι μετά το τέλος του αγώνα, με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή. Το πώς σκέφτονται στην Ιντερ, άλλωστε, το έδειξε ο Ιντσάγκι με μια ατάκα του: «Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μίλησαν πολύ λίγο για εμάς, σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου. Τώρα θέλουμε να δείξουμε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως πίστευαν. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ